• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Upalne sierpniowe południe na plaży

Mężczyzna

niekam88

Cichy Podglądacz
Sierpień, upał totalny, środek tygodnia. Korzystając z okazji lekkiego luzu w pracy z okazji wakacji postanowiłem wybrać się na chwilę na plażę, nudystyczną....

Z racji że od jakiegoś czasu jara mnie bycie nago z innymi na plaży, kiedy tylko jest taka opcja, czmycham nad Wisłę.

Wracając do sierpniowego południa...
Zaparkowałem auto i dziarskim krokiem przez tory, wał spacerowałem na plażę. Jak już przebiłem się przez tereny zielone od razu wyskoczyłem z ciuchów. Spakowałem w torbę i idę nad wodę. Zza krzaka dojrzałem starszą parę zaczynającą zabawę, Ona klęczy On wystawia do obciągu fiutka. Przystanąłem za krzakiem ukradkiem, myślę popatrzę sobie na fajną akcję, nie będę przeszkadzał. Jednak widocznie schowałem się za słabo bo On mnie zauważył... I mówi, choć bliżej, śmiało lubi jak ktoś patrzy... Myślę żart, ale to w końcu naga plaża no i fajna akcja więc podchodzę bliżej. Ona uśmiecha się zalotnie, nadal obciąga kutasa swojemu facetowi. Ma swoje lata ale mega zgrabna zadbana kobieta. On klasycznie z brzuszkiem ale taki typ macho. Oboje opaleni równiutko, widać stali bywalcy.

Stoję obok oglądam fajny blow job, nagle On do mnie, śmiało złap ją za cycka zobacz jakie fajne ma... Ona wypuszcza jego kutasa z ust, uśmiecha się. Miała super cycki, idealne do ręki, sutki sztywne twarde, podniecona. Nadal na kolanach, Ob do mnie, chce lodzika? Ona lubi takie młode kutasy, zwłaszcza obrzezane jak Twój... Zamurowało mnie, ale fakt cała akcja i macanie jej cycków postawiły moje 14cm na baczność. Wydukałem, że w sumie to chętnie... Po tych słowach Ona zabrała się za obciąganie mojego twardego kutasa, ssała cudownie, głęboko, z pasją, masowała pośladki, ogień kobieta. On nagle gdzieś zniknął, Ona ssała pento bosko. Wtem wraca jej partner z innym gościem, gdzieś jak ja może młodszy koło 30, i zaprasza go do zabawy na obciąganie. Ja szok, On i Ona zadowoleni się cieszą że takie młode kutasy się trafiły. Generalnie we trzech stoimy i gadamy, macamy Panią a ona ssie nam pały. Nowy kolega dość szybko się zlał w usta Pani, podziękował i sobie poszedł.

Oni stwierdzili że ja twardy zawodnik jestem bo jeszcze sie nie spuściłem, a to chyba głównie przez dynamikę sytuacji...
Pada propozycja, a może ją weźmiesz od tyłu? Lubi tak, masz gumę? Miałem

Od słowa do słowa, Ona wypięła swój seksowny tyłeczek, On załozył mi gumę, pomacał kutasa i zaprosił w jej cipkę. Byłem już mocno nagrzany więc po chwili brania jej od tyłu spuściłem się w gumie w jej cipce.

Ogarneliśmy się higienicznie, podziękowałem za zabawę, zrobiłem rundke po plaży i zrelaksowany, spocony, spuszczony wróciłem do pracy.

Historia autentyczna choć niewiarygodna

Mężczyzna

nostromo

Cichy Podglądacz
Cumowałem kiedyś jachtem w miejscowości Wolin, jak ktoś kojarzy miejsce, to jachty cumują tam w samym centrum miasta. Leże na łajbie coś tam czytam, delektuje się samotnością, cisza spokój. Nagle słyszę jakieś bluzgi, jakaś baba się drze, ty chuju, nieudaczniku, przez ciebie i takie tam, mówie zobaczę co się tam dzieje.. jakaś para stała na nabrzeżu, baba wrzeszczy na chłopa bo jej torebka do wody wpadła a on stoi jak sierota, nie mając pomysłu jak ją wyciągnąć. W trąciłem się do tej uroczej pary mówię że pomogę, zabrałem bosak i wyciągnąłem jej tą torebkę i wróciłęm do środka jachtu i zapomnieć o zdarzenie, chodź dalej słyszę jak się ta baba drze na tego chłopa, że tam jest nieudacznikiem i ma wypierdalać. Zresztą straszna kobieta z charakteru z taką to chyba tylko głuchoniemy by wytrzymał darła się jak jakaś kataryna strażacka pomimo swojego młodego wieku, max 30lat mogła mieć. Jak już to wszystko ustało słyszę ktoś mi puka na łódkę, wychodzę patrze ona ale już sama bez tego gościa i mi gada że ona chce mi zapłacić za wyciągniecie tej torebki bo droga firmowa i takie tam.. Mówie nic nie chce, że nie ma problemu, Ona to czy może sobie jachty oglądnąć, mówię wchodź do środka, oglądaj.. Weszło do środka coś tam ogląda, dziękuje.. Ja jakoś tak czuje że ta kobieta, niechce wyjść kreci się po tej mojej łódce i nichce wyjść i chyba chce mi inaczej podziękować, w jakimś instynkcie bez słowa obróciłem ją, pochyliłem na stołem nawigacyjnym, podciąłem jej jaskrawą spódnice ściąłem jej majtki i wolnym zdecydowanym ruchem weszłam w jej cipę, suka cała drżała, cipkę miała bardzo mokrą ale ją jebałem.. jak człowiek jest jakiś czas samotny na morzą to dostaje jakiś zwierzęcych instynktów a ja po takim rejsie właśnie byłem. Czuje jak odpływa, jak chce wiecej, czuje jak jej cipka jak zaciska, mojego kutasa coraz częściej, jak z jej cipki leci.. w ogóle było strasznie ciepło, pot, ostre jebanie i jej facet gdzieś tam w pobliżu.. :)

Mężczyzna

Juhas

Cichy Podglądacz
Sierpień, upał totalny, środek tygodnia. Korzystając z okazji lekkiego luzu w pracy z okazji wakacji postanowiłem wybrać się na chwilę na plażę, nudystyczną....

Z racji że od jakiegoś czasu jara mnie bycie nago z innymi na plaży, kiedy tylko jest taka opcja, czmycham nad Wisłę.

Zaparkowałem auto i dziarskim krokiem przez tory, wał spacerowałem na plażę. Jak już przebiłem się przez tereny zielone od razu wyskoczyłem z ciuchów. Spakowałem w torbę i idę nad wodę. Zza krzaka dojrzałem starszą parę zaczynającą zabawę, Ona klęczy On wystawia do obciągu fiutka. Przystanąłem za krzakiem ukradkiem, myślę popatrzę sobie na fajną akcję, nie będę przeszkadzał. Jednak widocznie schowałem się za słabo bo On mnie zauważył... I mówi, choć bliżej, śmiało lubi jak ktoś patrzy... Myślę żart, ale to w końcu naga plaża no i fajna akcja więc podchodzę bliżej. Ona uśmiecha się zalotnie, nadal obciąga kutasa swojemu facetowi. Ma swoje lata ale mega zgrabna zadbana kobieta. On klasycznie z brzuszkiem ale taki typ macho. Oboje opaleni równiutko, widać stali bywalcy.

Stoję obok oglądam fajny blow job, nagle On do mnie, śmiało złap ją za cycka zobacz jakie fajne ma... Ona wypuszcza jego kutasa z ust, uśmiecha się. Miała super cycki, idealne do ręki, sutki sztywne twarde, podniecona. Nadal na kolanach, Ob do mnie, chce lodzika? Ona lubi takie młode kutasy, zwłaszcza obrzezane jak Twój... Zamurowało mnie, ale fakt cała akcja i macanie jej cycków postawiły moje 14cm na baczność. Wydukałem, że w sumie to chętnie... Po tych słowach Ona zabrała się za obciąganie mojego twardego kutasa, ssała cudownie, głęboko, z pasją, masowała pośladki, ogień kobieta. On nagle gdzieś zniknął, Ona ssała pento bosko. Wtem wraca jej partner z innym gościem, gdzieś jak ja może młodszy koło 30, i zaprasza go do zabawy na obciąganie. Ja szok, On i Ona zadowoleni się cieszą że takie młode kutasy się trafiły. Generalnie we trzech stoimy i gadamy, macamy Panią a ona ssie nam pały. Nowy kolega dość szybko się zlał w usta Pani, podziękował i sobie poszedł.

Oni stwierdzili że ja twardy zawodnik jestem bo jeszcze sie nie spuściłem, a to chyba głównie przez dynamikę sytuacji...

Od słowa do słowa, Ona wypięła swój seksowny tyłeczek, On załozył mi gumę, pomacał kutasa i zaprosił w jej cipkę. Byłem już mocno nagrzany więc po chwili brania jej od tyłu spuściłem się w gumie w jej cipce.

Ogarneliśmy się higienicznie, podziękowałem za zabawę, zrobiłem rundke po plaży i zrelaksowany, spocony, spuszczony wróciłem do pracy.

Fajnie napisane

Mężczyzna

Mareczek12345

Nowicjusz

Ogarneliśmy się higienicznie, podziękowałem za zabawę, zrobiłem rundke po plaży i zrelaksowany, spocony,egea spuszczony wróciłem do pracy.

Mega świetna zabawa