• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Uległość

Kobieta

Katrine

Biegły Uwodziciel
Fantazje erotyczne o dominacji nie zawsze stawiają w roli pana. Zdarza się, że fantazjujemy o byciu zdominowanym. Wizja, w której kobieta traktuje nas jako swoją prywatną seks-zabawkę, spełniającą każdą jej zachciankę, może być bardzo stymulująca, jednak wielu mężczyzn odczuwa przy tym swoisty niepokój. Spokojnie, fantazjowanie o byciu uległym nie oznacza, że jesteś niemęski. Wbrew pozorom takie marzenia można łatwo wytłumaczyć – gdy na co dzień jesteś odpowiedzialny za wiele spraw, nie tylko prywatnych, ale także zawodowych, twoja wyobraźnia podsuwa ci obraz, w którym oddajesz kontrolę i poniekąd uwalniasz się od jakiejkolwiek odpowiedzialności. To całkowicie normalne i nie powinno cię martwić.

Kobieta

Skorpionka

Podrywacz
@Katrine chyba wpadłam na pomysł- masz dużą wiedzę na tematy seksu- forum wiadomo istnieje od ładnego dłuższego czasu, niektóre tematy tutaj są przestarzałe i już teraz nierzetelne. Teraz natomiast wzięłaś się na "aktualizowanie" tematów seksualnych. Uważam że ekstra byłoby unowocześnić najważniejsze tematy z działu "Antykoncepcja". Jak wiadomo medycyna bardzo szybko się rozwija, wiedza która tam jest- jest przestarzała. Coraz więcej widać tutaj młodych użytkowniczek tego forum, warto by było aby było dla nich takie miejsce gdzie cała encyklopedie nt. Antykoncepcji i zabezpieczeń miały w jednym miejscu. Wiadomo że obecnie antykoncepcja jest coraz nowsza i coraz skuteczniejsza... Wkładki: Mirena, Kyleena, Gynefix, implanty jak np. Implanon NXT, spirale miedziane, ze srebra, ze złota itd itd... Wiadomo jaka jest "Edukacja seksualna" a właściwie jej brak w Polsce. Wiem że zabranie się za to byloby męczące, bo jest po prostu tego całego materiału i postów za dużo. Tak tylko dumam-kumam 🤔 :)

Kobieta

Katrine

Biegły Uwodziciel
Kochana Skorpionka zapewniam, że jestem młodą dzierlatką, od fajnych lat mężatką zapewniającą swoim aniołkom w spódnicy w miarę przyzwoite życie — piszę o tym, bo poczułam dyskomfort, że jestem odbierana jako stara panna z marzeniami w szklance gorzałki... Ogrom obowiązków od jutra nie pozwala na czynny udział w SF sporadycznie w tygodniu z sentymentu zajrzę. Miła fajna przygoda w ciekawej mojej egzystencji, sprawdzenie możliwości sprawnego kontaktu z całkowicie nieznanymi ludźmi, wartościowe doświadczenie, które niewątpliwie wpłynęło pozytywnie na mój tok rozumowania. Pozdrawiam serdecznie!

Kobieta

JeanGrey

Podrywacz
Katerine, nie widzę tu nigdzie stwierdzenia, że jesteś podstarzałą panną... Wręcz wyczułam w poście Skorpionki wielki szacun w Twoją stronę :)

Kobieta

JeanGrey

Podrywacz
W czasie poszukiwania kochanka idealnego, poznałam chłopaka młodszego o 10 lat, na pierwszym spotkaniu zapoznawczym, w aucie, bo akurat z delegacji wracałam, tak zabawił się moimi sutkami, że chyba przeżyłam orgazm sutkowy (wcześniej to było jak SF). Więc oczywiście napaliłam się na kolejne spotkania. Następne, cała noc, hotel, a u niego zonk, brak erekcji... :D Załamał się wręcz, bo wcześniej jak pokazywał mi filmiki ze spotkań, to bzykał jak królik :)
W tyg okazao się ,ze to jakiś problem urologiczny do wyleczenia, po tyg postanowił się zrehabilitować...No i zaczęło się... Nie miałam nic do powiedzenia, kuźwa, może facet lubi ruchać kobietę w usta, ale niech też zrobi coś dla niej. Rozkaz za rozkazem wydawał, z każdą minutą mój stan wkurwienia się podnosił... Bo kuźwa, najpierw wypadałoby coś ustalić, czy dla drugiej strony jest to do przyjęcia :p
I tak skończyła się moja przygoda z dominującym facetem P