• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Uleganie "w ciemno"

Mężczyzna

forhir

Nowicjusz
Utworzyłem wątek, myślę że ten post na to zasługuje, no więc taka fantazja chodzi mi po głowie...

Od nastoletnich czasów fascynował mnie świat seksualnej, uległości, dominacji i odkąd zacząłem wchodzić w związki i uprawiać seks, to był to świat pełen odkryć, nowych doświadczeń, ale bardzo często krążących wokół BDSM. Z natury i charakteru zawsze byłem dominujący, ale nieraz role były odwracane i bywałem tym uległym. Jednakże zawsze ulegałem kobietom, które sam dominowałem wcześniej.
Chciałem to zmienić, a taką zmianę chciałbym wzbogacić o nowe, ostre doświadczenia. Szukam dlatego inteligentnej kobiety, z mocnym charakterem, która zrobi na mnie na tyle mocne wrażenie online/telefonicznie, że będę gotowy...
Jeśli oboje zdecydujemy się na spotkanie, to niesamowicie kręci mnie myśl, że wyglądałoby to w ten sposób: podaję swój adres, gdzie umawiamy się na Twoje przybycie o określonej porze. Czekam na Ciebie. Nago. Na kolanach. Twarzą do drzwi. I...
Z opaską na oczach, w ciemno. Nasze pierwsze spotkanie, a ja nagi, z odciętym zmysłem wzroku. Naprawdę bardzo dawno nie miałem okazji zostać porządnie zdominowany, a jak wspominałem, nigdy nie miało to miejsca ze mną jako pierwszą stroną uległą...
Cóż, tak klęczący i myślący co by mnie czekalo, po Twoim wejściu marzę o tym byś powitała mnie krokami i szeptem do ucha, że czekam tak jak zostało mi to nakazane grzecznie, co bym potwierdził. Marzyłbym by dostać obrożę oraz smycz na szyję, a opaskę z oczu zdjąć mi tylko po to, bym mógł spojrzeć w górę i poprosić o naplucie na moją twarz. Błagałbym by lizać Twoje stopy, całe ciało i robić wszystko by Cię zadowolić. Marzyłbym o facesittingu, rimmingu. A jakbym grzecznie sobie zasłużył to w nagrodę...
Gdyby doszło, że mógłbym zasłużyć swoją postawą na nagrodę, to chciałbym w ramach jej zostać jeszcze mocniej zeszmacony. Chciałbym bym został związany, ręce nad głową, do nich nogi. W tym momencie włączyłabyś nagrywanie mnie na video. Miałbym zakaz dochodzenia bez zezwolenia, byłbym na krawędzi trzymany, błagał o orgazm...
Na pewno byłoby intensywnie bardzo, natomiast z góry wiedziałbym że nie będzie nawet sekundy przerwy i będę stymulowany ciągle, mimo wytrysku. I tutaj możemy zrobić fetlife'owy hazard...
Jestem przekonany, że dałbym radę dojść po raz drugi w ciągu 7 minut, a trzeci, w max 18 od pierwszego. Ktoś chce się założyć, że nie dałbym rady? Jeśli tak, to o jaką stawkę? ;)
Bo oczywiście, tamten film zostanie tutaj wrzucony, jeśli kiedykolwiek, że tak powiem, słowo czynem się stanie.
Cóż, a że ogólnie mam raczej intensywne orgazmy, to mogłoby być ciekawie... ;)

Luźno rzuciłem moje pomysły, fantazje, jestem na sporo otwarty, zapraszam do komentowania, chętny jestem również do spełniania czyichś fantazji!

------------

Zapraszam do komentarzy i dyskusji ;)