• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Uczucia po seksie

Status
Zamknięty.

Kuba122

Cichy Podglądacz
Ja od 7 roku zycia cierpie na ataki padaczkowe i czesto stosunek konczy sie wlasnie takim atakiem. Na szczescie poznalem partnerke ktora jest wyrozumiala i nie przeszkadza jej to

Zuzunka

Biegły Uwodziciel
Jestem kobieta ale z tego co wiem to po seksie wieksze zmeczenie bo w pochwie musicie sie dlugo napracowac na orgazm a po masturbacji mniejsze bo to szybsza przyjemnoc. Jakos tak;)

A

Anika

Guest
Jakie jest uczucie po sexie ja nigdy nie robiłem z dziewczyny (bo niemam)i mam 19
Po seksie może być różnie z uczuciami, lecz autorowi polecam wziąć do ręki pióro i kartkę i ćwiczyć układanie poprawnych zdań. Na początek mogą być pojedyncze z uwzględnieniem tak prozaicznych znaków interpunkcyjnych jak kropka i przecinek. Czekam na ten cud a tymczasem temat wędruje na dół strony, bo bardziej straszy niż zachęca do wypowiedzi.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry