• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

U lekarza :)

Mężczyzna

pandragon19

Cichy Podglądacz
Ostatnio chodzi mi po głowie taki fetysz medyczny - umówiłbym się chętnie do lekarki na wizytę. Chciałbym, żeby mnie zbadała w miejscach intymnych.
Myslałem o:
1. urolożce - i tutaj może badanie prostaty ? może dojenie prostaty? sprawdzenie erekcji ?
2. fizjoterapeutce proktologicznej - i tutaj chodzi o ćwiczenia rozluźniające odbyt np? cyz wtedy dochodzi do penetracji ?
3. fizjoterapeutce od zaburzeń seksualnych - tutaj może też jest badanie erekcji? Krocza?

Ma ktoś jakieś dośiwdczenia w tej kwestii i coś podpowie ?

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Tzn. idziesz do doktorki, jak państwowo to jeszcze włażąc w kolejkę naprawdę potrzebującym pomocy ludziom (oby prywatnie w takim razie) i pomyliwszy ją z domem publicznym, liczysz na "dojenie prostaty" i "penetrację odbytu".
Profesjonalna lekarka podejrzewam, że po kilku zdaniach skapnie się z kim ma do czynienia i obyś ze wstydem nie musiał ewakuować się z gabinetu 🤣😂😅

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Tzn. idziesz do doktorki, jak państwowo to jeszcze włażąc w kolejkę naprawdę potrzebującym pomocy ludziom (oby prywatnie w takim razie) i pomyliwszy ją z domem publicznym, liczysz na "dojenie prostaty" i "penetrację odbytu".
Profesjonalna lekarka podejrzewam, że po kilku zdaniach skapnie się z kim ma do czynienia i obyś ze wstydem nie musiał ewakuować się z gabinetu 🤣😂😅
Może gdy skapnie się , to powie- masz powąchaj, poczuj czym to pachnie 😎😎