• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ty dla mnie, ja dla Ciebie - nowy dział.

romantyczny

Cichy Podglądacz
Taki scenarisz:
Zamierzasz poznać kogoś w celu intymnych spotkań ( przynajmniej na początek ), nie chcesz oczywiscie rozgłosu, czy też pseudo-celebry, hehehe. Wchodzisz na taki, albo inny portal - rejestracja itd.....
I tutaj jest problem, który nie wszyscy dostrzegają- Administrator z Cypru, Luxemburga...czy nie wiadomo skąd....wkręca Cię w układ ...Twoje preferencje, kogo chcesz poznać idt. ... wszystko niewinnie wygląda
do czasu, kiedy zostaniesz poproszony o przelew, śmieszne kwoty , bo np. 5-10-15 zł.
Mało kto zdaje sobie sprawę, że tutaj kończy się jego prywatność- odsyłam do Google ---> Hakerzy wykradli dane randkujących Polaków.

Czy zasadnym byłoby utworzyć tutaj dział dla osób, które szukają 2-iej połówki niekoniecznie do pójścia porzed ołtarz, hihihiih.
Można wstępnie ustalić kogo się chce poznać, jakieś preferencje, niekoniecznie seksualne....ale te nade wszystko :), skoro takie forum.
Dzisiaj wszedłem na stronę, gdzie z pozoru wszystko było anonimowe, do czasu właśnie zebrania punktów za możliowść wysłania maila do Pani ze zdjęcia.
Zdjęcie pozostawia wiele do życzenia ;) , ale to nie jest ważne.

Czy ktoś poparłby moją inicjatywę działu: " Ty dla mnie, ja dla Ciebie" - czy jakoś tak..., deklaruję złożenie 1-szej oferty, bo właśnie szukam kogoś :) .

ps. Czytałem tutaj parę ogłoszeń panów, którzy niestety w sposób mało dyplomatyczny poszukują pań/dziewczyn, - brak odpowiedzi świadczy o tym, że nie tędy droga.

Ostatnia edycja:

obsolete

Cichy Podglądacz
Wiesz, generalnie to jest portal do rozmów o seksie, a nie serwis randkowy. Poza tym spotkanie z kimś poznanym w sieci może być... Hm, co najmniej nieroztropne. Stąd też milczenie ze strony ewentualnych chętnych. Tak przynajmniej mi się wydaje.

romantyczny

Cichy Podglądacz
Wiesz, generalnie to jest portal do rozmów o seksie, a nie serwis randkowy.
Hmmm... no ale pojawiają się tu propozycje randek, można by to uporządkować np. w oddzielnym dziale, oczywiście jeżeli takie będzie "zapotrzebownaie rynku" - hehhe,
no i formuła tego forum.
Jeżeli zakozaczyłem z tą propozycją- cóż, ;) .

B

Basia

Guest
Wiesz, generalnie to jest portal do rozmów o seksie, a nie serwis randkowy. Poza tym spotkanie z kimś poznanym w sieci może być... Hm, co najmniej nieroztropne. Stąd też milczenie ze strony ewentualnych chętnych. Tak przynajmniej mi się wydaje.

Nieroztropne ? przesadzasz nieco. Troszkę ostrożności i robienia czegoś z głową i wszystko można.

themeandi

Cichy Podglądacz
Jakas dluzsza rozmowa i skype i potem jak sie pozna jakas osobe to ewentualnie mozna sie spotkac ale fakt nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi

romantyczny

Cichy Podglądacz
Nieroztropne ? przesadzasz nieco. Troszkę ostrożności i robienia czegoś z głową i wszystko można.
:)
Dzięki, że Basia to mówi, bo już dochodziłem do wniosku, że natrętny jestem. Pewnie, że roztropność, rozwaga, no i pomyślunek się przyda, - nic na siłę, ktoś chce, ktoś ma potrzebę/ochotę itd...
Wystarczy z kimś popisać, wymienić opinię, czy też potrzeby... potem już poleci jak w romantycznym filmie...hehhe . A spotkanie na kawie, nawet jeśli bez chemii, aż tak wiele nie kosztuje ( nie chodzi o kasę- hihihi ).
Widzę, że Panie/Dziewczyny odważniejsze są ;) .

romantyczny

Cichy Podglądacz
mozna sie spotkac ale fakt nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi

E, z takim podejściem nie radzę się umawiać ;) . Facet jak trochę ładniejszy od żaby to już przystojny, no a laski- wiadomo wszystkie są śliczne :) , jedne może ciut więcej od innych, ale czy to jest najważniejsze?
Możesz się umówić z erudytką i przegadać w łózku 4h, albo z gorącą dziewczyną i wtedy blisko łóżka lodówka, jakby co nie tak z Twojej strony- hehehehe.
Mam nadzieję, że sex idzie w parze z poczuciem humoru, - z autopsji ;) .

Jest szansa, że temat się jednak nie uśmierci ;) .