• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Turniej

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
To akurat oczywiste że poczułaś się lepiej. Wynika to jasno z kontekstu. Z jakiegoś powodu musiałaś się przecież odnieść do tego płacenia, prawda? 😉
To nie ma nic wspólnego ze mną, ale oczywiście chciałam nawiązać do tej niechlubnej karty w ostatniej historii forum.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Zdecydowanie 🙂 zwłaszcza, że brak orgazmu pochwowego u kobiet nie jest żadną dysfunkcją 🙂 to tak jak ze squirtem, jedne mają i osiągają z łatwością, a innym nigdy się nie udaje. Swoją drogą orgazmy pochwowe i tak są łechtaczkowe, polecam zapoznać się z budową łechtaczki, to co wystaje to jest tzw "wierzchołek góry lodowej", a odnogi mają nawet 10cm.
Zdążyłem się już o tym dowiedzieć. Dziękuję za przypomnienie 😉
A zatem....Jaka kolejna konkurencja? 😉

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Kurcze...Swierzak....Co ja Ci zrobiłem?
Ciagle się o coś do mnie przypieprzasz albo komentujesz to, co robię/ piszę. Weź ty się już zajmij sobą.
Jeszcze nie zakumałeś, że wiele z tego co tu piszę to prowokacja?
Poprostu nie sposób nie skomentować, bo gdzie nie wejdę to wszędzie są Twoje własne teorie, na siłę komuś coś udowadniające, a podświadomie mówiące o Twoim kulcie czarnej wielkiej pały.
To Ty możesz prowokować, a ja nie? 🤔
Z Magią 😝Ci coś nie wyszło i musisz się na kimś wyładować? 😉
Z magią już nie eksperymentuje od wielu, wielu lat, od kiedy nie opanowałem w dzieciństwie zestawu małego magika i w przeciwieństwie do Ciebie uznałem, za tylko moja różdżka mnie interesuje, a nie inne tym bardziej czarne 😉

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Zauważam z przykrością, że wiele osób tutaj bardzo serio traktuje to , co piszę. Nie umiecie się zdystansować do tego. Apeluję do waszego poczucia humoru. To nie jest forum dla psychologów ani ich szkoła. Weź trochę na luz Joanno 😉
Toż właśnie z luzem napisałam. Moje posty na serio można policzyć na palcach dwóch rąk.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry