• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Trójkąt

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
Właśnie, nie wiem jak można być facetem i preferować trójkąt z dodatkowym facetem, zamiast z dodatkową kobietą.
Wszystko zależy od partnerki jeżeli jest biseksualna to idealny trójkąt jest w układzie 2k i 1m natomiast jeżeli nie jest biseksualna to idealny trójkąt jest w układzie 2m i 1k, to partnerce ma być najlepiej, to jej zachcianki mam ochotę spełniać

Mężczyzna

bk69kk52

Cichy Podglądacz
Wszystko zależy od partnerki jeżeli jest biseksualna to idealny trójkąt jest w układzie 2k i 1m natomiast jeżeli nie jest biseksualna to idealny trójkąt jest w układzie 2m i 1k, to partnerce ma być najlepiej, to jej zachcianki mam ochotę spełniać
Dokładnie- JEJ zachcianki i wszelkie potrzeby, czyli PANI rządzi... Moja uwielbia bawić się jednocześnie 2 penisami.