• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Trójkąt

Mężczyzna

Fabio

Cichy Podglądacz
Witam. Namawiałem żonę na trójkąt. Na początku była na tak, ale teraz mówi że mam sam spróbować z dwiema kobietami i jej opowiedzieć jak było. A następnym razem spróbujemy razem. Co o tym myślicie? Dodam że musiały by to być panie za kasę. Prośba żony

Mężczyzna

Solstafir

Podrywacz
Twoja sprawa, ale miałem fajną laskę do seksu i sama zaproponowała mi trójkąt a potem strzeliła focha że robię to z inną i się znajomość skończyła.

Mężczyzna

kazuya

Podrywacz
Dlaczego muszą być za kasę ? 🤔 W dalszym ciągu namawiaj żonę, może jednak się zgodzi skoro na początku się już zgodziła. Dopiero jak definitywnie powie że masz spróbować sam to próbuj sam. Ale wtedy szukaj "normalnej" chętnej/ chętnych. Swoją drogą dziwne stanowisko i dziwna prośba żony 😐

Mężczyzna

jamesoon

Erotoman
Test jak nic... Baby... 😁 Postaw ultimatum albo z nią albo nic. Dlaczego akurat za kasę? A twoja nie chce spróbować innej innego?

Mężczyzna

Fabio

Cichy Podglądacz
Test jak nic... Baby... 😁 Postaw ultimatum albo z nią albo nic. Dlaczego akurat za kasę? A twoja nie chce spróbować innej innego?
Niby chce ale twierdzi że się boi. Nawet wypytuje kturą kobietę z tych które znamy bym chciał z nią, ale tylko jak jest podniecona. Wtedy nawet chce żebym jej mówił co z nimi będę robił, jak je pieścił. Kiedy jest po wszystkim to już taka otwarta nie jest i zaczyna wtedy mówić żebym najpierw sam spróbował.

Casanova 42

Nowicjusz
Mieszkałem kiedyś miesiąc czasu w powiedzmy hotelu z pewną grupą osób. Były tam też dwie dziewczyny koleżanki w jednym pokoju. Często wtedy uprawialiśmy seks w trójkącie. Super sprawa. Jedna mnie dosiadała, druga siadała na twarzy i razem się całowały