Natalia Siwiec i Adrian Zieliński - Natalia, bo jest prześliczna i mega seksowna, a Adrian za podniecającą mnie jego buzię i taki uśmiech połową ust - strasznie mnie to podnieca
Ja +chłopak + przyjaciel chłopaka bardzo dobrze się znają.Jego Przyjaciel nigdy nie uprawiał seksu Chętnie bym spróbowała to będzie jego pierwszy raz.Mojego chłopaka podnieca to jak mam założone jakieś np.lateksy czy spodnie skórzane ma fetysz na tym punkcie.Chłopak mówił że mam się ubrać seksownie jakąś czerwona bielizna,skurzane lateksy i top koronkowy czerwony. Przyjdziemy tam do niego umuwilismy się że będę jego trochę prowokować chłopak zobaczyć chce kto jest lepszy powiedzmy upuści coś specjalnie a ja wypne się do niego tak żeby mi dał klapsa w moją dupcie która chyba ma ochotę usiądę się obok niego i zacznę go miziac potem usiadła bym mu na kolana bardzo by musiał podniecić i zakręcę mu swym tyłeczkiem i ochoty mu narobię aż sam mnie nie weźmie wyruchaGdybyście mogli wybrać dwie dowolne osoby z całego świata do trójkąta to kto to by był i dlaczego ?
Niech was nie ogranicza nic, mówimy czysto teoretycznie :]
Prosił bym po polsku, bo twa gwara gimnazjalna nie jest dla mnie zrozumiała.A nie musisz wiedzieć dupka piecze co byś sobie poruchal a nie masz z kim wyręczać się sam musisz jak mi przykro nie pomogę...
dupka piecze
Mam wrażenie, że jednak nie jesteś kobietą, tylko mężczyzną udającym kobietę. Prowokatorem i trollem.Co cię to stulejo intersuje
Zuzanka dostała "urlop" i czas na przemyślenie swojego słownictwa i zachowania na forumTy o kasowaniu, a Zuzka branie ma Doktoratu nie broniłam, ale to świadectwo do jakiego poziomu to forum zaczyna dążyć
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Trójkącik z mamą i???? | Seks | 12 | ||
C | Trójkącik - co tak naprawdę w tym podnieca? | Fantazje erotyczne | 28 | |
Trójkącik! | Fantazje erotyczne | 1 | ||
T | Sex trójkącik | Ogłoszenia | 2 | |
Naturalny trójkącik łonowy czy gładka cipeczka? | Seks | 42 |