• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Trening przeplatany masturbacja

Mężczyzna

Mako333

Cichy Podglądacz
Chcialbym znalezc i wziac udzial w treningu (typu hiit, z wlasna masa ciala) przeplatanym instrukcjami masturbuowania sie. Czy ktos z Was slyszal o czyms takim?

Sa filmiki, na ktorych kobieca instruktorka pokazuje cwiczenia i po kazdej serii zdejmuje czesc ubioru.

Sa tez filmy w ktorych imstruktorka masturbowania mowi w jakim tempie to robic kiedy xaczac, kiedy przestac.

Ale nie widzialem jeszcze takiego filmu, gdzie kobieca instruktor fitness np. pokazuje 30 pajacykow, i kaze 5 sekund sie masturbowac, potem 10 brzuszkow, 10 sekund masturbacji... itd.

Moze ktoras z forumowiczek bylaby chetna cos takiego dla mnie nagrac?
Albo ktos cos takiego kojarzy i moze linka podeslac?

Jestem mwga ciekawy...

• Love
Reactions: tpo
Mężczyzna

erotales

Cichy Podglądacz
Ciekawa akcja, ale według mojej wiedzy masturbacja nie idzie w parzę z trenigami - np. Sportowcy przed ważnym zawodami nie uprawiają w ogóle seksu.

Mężczyzna

erotales

Cichy Podglądacz
Tak na logikę - po zaspokojeniu stajemy się bardziej łagodni, wyciszeni, a po kilku dniach bez rozładowania napięcia robimy się agresywni, napaleni i bardziej wyczuleni na kobiecie wdzięki. Myślę, że przynajmniej większość facetów tak ma ;)

No więc co za tym idzie - w sporcie potrzebna jest energia, agresja, dziki testosteron więc miałoby to sens :)