• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

thigh gap

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Zauważyłem, że panów kręci taka przerwa między udami, częściej oglądają się za takimi kobietami.
Czy ma to znaczenie tylko estetyczne, czy również praktyczne w czasie uprawiania seksu?

57_485x640.jpg

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
U mnie w pracy ludzie bez przerwy między udami mieli często mocne stany zapalne z powodu obtarć podczas długich wymarszów. Bez wzgledu na płeć

Mężczyzna

Kleszcz

Podrywacz
Jest to seksi
Daje dużo możliwości i dużo do myślenia
Ciekawa wizja stanąć z tyłu i mieć swobodny dostęp do pieszczot

Jednak nie jest to coś na co zwracałem lub zwrócę uwagę

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Jest to seksi
Daje dużo możliwości i dużo do myślenia
Ciekawa wizja stanąć z tyłu i mieć swobodny dostęp do pieszczot

Dostęp zdecydowanie lepszy :)

ME12VC8A_o.jpg

Jednak nie jest to coś na co zwracałem lub zwrócę uwagę
Kompletnie nigdy nie zwracałem na to uwagi 🤣. Chyba teraz zacznę
Jak to!
Dziewczyny chcą mieć thigh gap, ćwiczą (co nie wiele daje), a Wy nie zwracacie uwagi :(

ME12VC8W_o.jpg

Mężczyzna

Kleszcz

Podrywacz
No nie wiem, czy to wyznacznik pięknej sylwetki, jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje

Natomiast spotkałem się z tematem małej przerwy między udami, żeby wsadzić rękę w ten sposób 🫱

Tak, żeby nogi nie były całkiem złączone, tylko miały "dziurę" na długości od kolan do krocza, gdzie przy kroku są złączone, w kolanach również