M
marek_poznan
Guest
Co myślicie? Podobają się wam dziewczyny z takimi przerwami między udami?
Przeważnie idzie to w parze z genetyką.Szerokość bioder ma tu największe znaczenie.przeważnie idzie to w parze z małym i płaskim tyłkiem
Dokładnie, tak.Ale mówimy tu o biodrach w rozumieniu kości a nie tkanki tłuszczowej.Czyli czym szersze biodra tym szparka większa?
Chyba tak oraz rozbudowantch mięśniach, ponoć faceci też takie coś mają z nogami i muszą być 3 luki.Dokładnie, tak.Ale mówimy tu o biodrach w rozumieniu kości a nie tkanki tłuszczowej.
No tak bym nie powiedział. Ważne też jest umięśnienie.Rozumiem, dlatego napisałem że idzie to w parze ze szczupłymi wręcz chudymi laskami
@GadajacaSosna , nie ma to jak znać swoje walory.Jak to wykorzystujesz w praktyce?Chodzisz w mini?Niestety mam idealne(według tego standardu) nogi jeśli chodzi o męskie...
Hmm, jak się jest na basenie to widać. Na upartego w jeansach widać. Nawet tą najmniejszą.@GadajacaSosna , nie ma to jak znać swoje walory.Jak to wykorzystujesz w praktyce?Chodzisz w mini?
Mężczyźni często mają fantastyczne nogi. Do tego stopnia, że czasami to i niejedna kobieta by się z nimi na nie zamieniła.
Podobno też mam zgrabne nogi, może dlatego lubię czasem wskoczyć w mini i pończochy@GadajacaSosna , nie ma to jak znać swoje walory.Jak to wykorzystujesz w praktyce?Chodzisz w mini?
Mężczyźni często mają fantastyczne nogi. Do tego stopnia, że czasami to i niejedna kobieta by się z nimi na nie zamieniła.