• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Tez Lubicie pieścić nogi swoich kobiet?

Mężczyzna

Marcin19

Cichy Podglądacz
Cześć, przychodzę do was z pytaniem na serio, wiadomo ze u kobiet nie tylko nogi sie pieści ale są tacy co lubią, ale do sedna, ja lubię tak delikatnie dotykać udo, stopki i w ogóle całe nogi, w pończochach tym bardziej, ale czy to normalne z mojej strony? Nachalny na to nie jestem a po prostu lubię i nie wiem czy dobrze robię robiąc tak, partnerka nie ma nic przeciwko i sama to lubi jednak zawsze zostają jakieś znaki zapytania w głowie, pozdrawiam ;)

Mężczyzna

pawciolek

Seks Praktykant
Póki drugiemu nie dzieje się żadna krzywda to wszystko jest w porządku. A w sytuacji gdy obojgu wam sprawia to przyjemność to nic złego w tym nie ma.

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Nigdy nie rozpatrywałem tego jako pieszczoty w moim przypadku, ale bardzo lubię trzymać za nogi nawet leżąc i oglądając film. Zwyczajnie lubię te cześć ciała kobiety.
Kiedyś się nawet przekonałem że w pozycji na misjonarza niekontrolowanie złapałem za stopę dziewczyny i zacząłem ssać jej palce. Aż sam byłem zdzwiony. Ale nic nie pobije dotykania i masowania stopami..🤩

• Like
Reactions: Mtb