• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Temperatura otoczenia

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
Hej , Pytanko czy jak są upały tak ok. 35/37 to wasze kutaski też nie chcą stawać? No dziś oglądam wszystko co się da, a on nawet nie drgnie🥺😱😱

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
U mnie temperatura otoczenia sprzyja, ja lubię i mój też, zwłaszcza jak siedzi się nagi w damskim towarzystwie

Mężczyzna

krieger

Cichy Podglądacz
Raczej na odwrót, w zimie to wręcz chowa się do środka a jak jest gorąco to praktycznie caly czas jest w gotowości i nie wiele mu trzeba żeby stanął na bacznosć.

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Z pewnością ma na to wpływ wizualna strona upałów, sandałki, klapki, topy, koszulki na naramkach beż staników, mikrokropelki potu ma czole, ramionach, skąpa bielizna, zapach delikatnych perfum parujacych subtelnie w upale, takie widoki na ulicach na pewno działają, więc wiwat upały,

Mężczyzna

AlWe1

Cichy Podglądacz
Wprost przeciwnie. Z żoną już po porannym stosunku ;-) Może być gorąco, ważne, żeby nie było zimno.