• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Techniczny wzwód

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
Panowie, czy mieliscie lub musieliscie mieć tzw. techniczny wzwód? W jakich okoliczniach to było? Mam na mysli np.jakies specyficzne badanie lek., czy tatuaz na wacku...

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Panowie, czy mieliscie lub musieliscie mieć tzw. techniczny wzwód? W jakich okoliczniach to było? Mam na mysli np.jakies specyficzne badanie lek., czy tatuaz na wacku...
Tak - w paru sytuacjach obmacywania przez małego kolegę z klasy: w sali od ping-ponga i w autobusie miejskim X.x <3
Nie - w sytuacjach z obcymi i formalnej sytuacji, czyli typu masaż/ fryzjer, nie wiem, zakupy, tatuaż, praca z ciałem, modeling...

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
Wiecie, co mam na mysli. Np ktos mial badanie doplera naczyn w penisie i lekarz musial wywołac erekcje, ale ktos sobie zazyczyl tatuaz na penisie i trzeba bylo go postawic, bo tatuaz nie wyjdzie😉

Mężczyzna

aleks5001

Cichy Podglądacz
Poniżej zamieszczam medyczna procedurę (zaznaczam że nie jestem lekarzem) "Test z papaweryną (test dojamisty) to medyczna procedura diagnostyczna stosowana w urologii do różnicowania psychogennych i naczyniowych przyczyn zaburzeń erekcji. Polega na bezpośrednim wstrzyknięciu leku (zwykle 10–60 mg papaweryny) do ciał jamistych prącia w celu wywołania rozkurczu mięśni gładkich i sztucznego wywołania wzwodu”