• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Tabu

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Niestety, to forum ma duże i rażące niedoróbki, np. taką, że moderator nie jest w stanie nawet sprawdzić adresu IP poszczególnych użytkowników. Na porządnych technicznie forach, takich phpBB by Przemo, taka możliwość jest standardem.

Ale to forum ma jeden absolutnie czadowy ficzer, który niedawno odkryłem i zastosowałem z zachwytem, a mianowicie przycisk "Ignoruj użytkownika". Bo jeśli już mam czytać o kazirodztwie, to wolę Anais Nin, a nie kogoś, kto pisze "wyras" i "nażucać", a potem twierdzi, że to prowokacja. Proszę nie karmić trolla.

Kobieta

DziewAnia

Nowicjusz
Ale to forum ma jeden absolutnie czadowy ficzer, który niedawno odkryłem i zastosowałem z zachwytem, a mianowicie przycisk "Ignoruj użytkownika". Bo jeśli już mam czytać o kazirodztwie, to wolę Anais Nin, a nie kogoś, kto pisze "wyras" i "nażucać", a potem twierdzi, że to prowokacja. Proszę nie karmić trolla.
"czadowy ficzer"? Jaka piękna polszczyzna.

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Pierwszy raz stykam się ze słowem "ficzer", i nie wiem, co ono oznacza, ale domyślam się, że to coś na kształt gadżetu, choć niekoniecznie materialnego i namacalnego.

Przepraszam, wypsnął mi się żargon. Ficzer to feature, czyli "funkcjonalność" lub "możliwość". W istocie raczej mało namacalny – niematerialny gadżet :ROFLMAO: