• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Tabu

Mężczyzna

Quexik

Cichy Podglądacz
Czy jeżeli matka z synem się nawzajem sobie podobają to może dojść między nimi do jakichś intymnych zbliżeń? Matka 47 syn 27
Mial ktoś może podobnie w domu? Samotna matka wychowująca syna? Nie wiem co o tym myśleć, z jednej strony patrzę na to tak, że to jest miłość do mojej mamy i, że jesteśmy tylko ludźmi i nie chce żyć jakimś zasadami, że tak nie można bo to bo tamto, jeśli obydwie strony są z tym okej i moga zachować swój taki mały sekret to chyba raczej nikogo nie powinno to obchodzić prawda? Przyjechała ostatnio do mnie na noc i spała w moim łóżku, oczywiście do niczego nie doszło bo nie wiedziałem jak mam się zachować. Miał ktoś coś kiedyś podobnego z własną matką? Jak o tym myślę to najbardziej podnieca mnie tą adrenalina chyba, że tak nie wypada i że tak nie wolno i trzymanie takiego sekretu między sobą. Jeśli są tu jakieś matki proszę o wypowiedź

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Trzeba mieć nie po kolei pod sufitem, żeby wpakować się do łóżka własnemu synowi. Zwykłe kazirodztwo, mimo, że nawet do niczego nie doszło i nie ma co tego podciągać pod jakieś fantazje czy wolność zasad.