• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Tabletki na libido efekty

Talkma

Cichy Podglądacz
Hej. Jakie macie wrażenia po tabletkach na libido? Sama tak się zastanawiam czy sobie nie kupić bo od jakiegoś czasu odczuwam wyraźnie zmniejszone libido co trochę się jednak odbija na moim związku.... Możecie mi napisać jakie konkretnie tabletki brałyście i jaki efektu u Was dały?

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Z tym libido to jest bardzo skomplikowana sprawa. Może wynikać multum powodów, w tym całej masy nie metabolicznych. Zmęczenie, osłabienie, stres, całe spektrum kwestii psychicznych których możemy sobie nie do końca uświadamiać, tj. relacje z partnerem, atrakcyjność partnera (to na przestrzeni lat może się zmieniać), obawa ciąży, stopień satysfakcji seksu z partnerem (monotonia), aż po kwestie hormonalne - to akurat najłatwiej zdiagnozować.

Zakładam, że nie pytasz o narkotyki, gdzie po niektórych (np. meta-amfetamina) ponoć jest taki odlot, że się całą noc można bzykać. Ja akurat jestem przeciwnikiem narkotyków i ogólnie chemseksu.

Unikałbym też jakiś pozycji z sexshopów, bo tam to zupełnie nie wiadomo co bierzesz.

Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że te legalne specyfiki na libido, to zwykłe suplementy diety. Jeśli niskie libido wynika z okresowego osłabienia, spowodowanego przepracowaniem, kiepskim odżywianiem, to nieco może pomóc ale spektakularnych efektów to bym się nie spodziewał.

Po wykluczeniu jakiś kwestii zdrowotnych/hormonalnych, suplementacje można stosować, bo raczej niczemu nie zaszkodzi, ale poszukałbym w wymienionych czynnikach. Rozmowa z chłopakiem, próba poszukania dlaczego ostatnio ten seks nie idzie, dlaczego nie ma do niego weny.

Szczera rozmowa i poszukanie co między Wami obecnie nie gra, może dać więcej niż jakieś tabletki.

I mówię to na bazie własnych doświadczeń, ale żeby nie rozwlekać posta, to już sobie daruję opis moich doświadczeń w tym temacie.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry