• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szwagierka

Mężczyzna

Adioli

Cichy Podglądacz
To opowiedz coś o tym
Jak zamieszkałem u żony co jakąś noc szwagierka szlajala się po domu i to było ciekawe. Podejrzewałem coś że jakieś kryształy latają i to był piątek wieczorem żona do koleżanki ja zostałem i idę do pokoju szwagierki wchodzę a tu rysuje sobię na blacie

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
Jak zamieszkałem u żony co jakąś noc szwagierka szlajala się po domu i to było ciekawe. Podejrzewałem coś że jakieś kryształy latają i to był piątek wieczorem żona do koleżanki ja zostałem i idę do pokoju szwagierki wchodzę a tu rysuje sobię na blacie
Początek ciekawy- pamiętaj, że piszesz w wątku fantazje erotyczne
Ale nie ma Moderatora, to bezkarnie pisz dalej:p

Mężczyzna

Adioli

Cichy Podglądacz
I od tego momentu się zmieniło. Ona wiedziała że też w tym temacie obracam i zaproponowała mi kreskę. Walnelismy i spoko chwilę pogadaliśmy ja pow że później pogadamy i pojechałem załatwiłem dla nas.
Ona już pod domu w czarnym podkoszulek i krótkie spodenki opięte jej tyłek tak przyciągał wzrok no stał mi i wbiłem do niej na poczęstunek. Porobilismy się i zaczęło się co chwilę jak robiła to wypięta. Mówię Oli jestem porobiony ale wyruchał bym cię a ona wciągała kreske i do mnie jak mi stanie po tym to chętnie odda. Jak już mi bokserki ściągała to wiedziała noc upojna

Mężczyzna

Adioli

Cichy Podglądacz
To Jak Oli mi się oddaje i ruchamy. A żona to jak się uwidzi. Raz tylko była ciekawa co tak mało się sposcilem a wcześniej z Oli byłem