• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukam uległego Findom

Kobieta

PaniOlsztyn

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich. Szukam uleglego findom jak w temacie. Jestem doswiadczona domina, relacja findom nie jest dla mnie czyms nowym, mialam juz z tym stycznosc. Panowie nie musicie sie obawiac, to ma byc kolezenska relacja w ktorej oczywiscie nie jest na celu doprowadzenia cie do ruiny, tylko zaspokajanie swoich potrzeb nawzajem. Ja 26 lat puszysta domina z doswiadczeniem, prosze zainteresowanych o kontakt. 883538010

Mężczyzna

Albigens

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich. Szukam uleglego findom jak w temacie. Jestem doswiadczona domina, relacja findom nie jest dla mnie czyms nowym, mialam juz z tym stycznosc. Panowie nie musicie sie obawiac, to ma byc kolezenska relacja w ktorej oczywiscie nie jest na celu doprowadzenia cie do ruiny, tylko zaspokajanie swoich potrzeb nawzajem. Ja 26 lat puszysta domina z doswiadczeniem, prosze zainteresowanych o kontakt. 883538010
Ja tam tolerancyjny jestem i uważam, że niech każdy robi w łóżku czy gdziekolwiek indziej cokolwiek mu się podoba, ale to zajeżdża poszukiwaniem jelenia na kilometr, a potem będzie płacz - "to zła kobieta była i mi konto wyczyściła, a liczyłem na rozkosz". Na policji wyśmieją i powiedzą Ci kolego Alanie żeś sam sobie winien :)

Panowie nie musicie sie obawiac, to ma byc kolezenska relacja w ktorej oczywiscie nie jest na celu doprowadzenia cie do ruiny, tylko zaspokajanie swoich potrzeb nawzajem.

Bajki dla dzieci to jednak mądre są, przypomina mi to wypisz wymaluj scenę z bajki o lisie i kurze (chyba z bajek Ezopa), w której lis przekonuje kurę, by sfrunęła z grzędy i zarzeka się, że nic jej nie zrobi. Nie muszę chyba mówić jak bajka się kończy :)

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein

Powodzenia

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
W sumie faktycznie aż kusi żeby spróbować... Wrzucić ogłoszenie, tylko wirtualnie, założyć grupę, pisać codziennie parę obraźliwych zdań, raz w tygodniu wrzucać jakieś zdjęć z neta, czy coś a kaska leci 😂