Jestem Piotr, i choć cieszę się, że mogę podróżować i odkrywać świat, to mam pewne wyzwania związane z niepełnosprawnością ruchową. Jestem w stanie chodzić, to jednak potrzebuję pomocy innych osób, aby przemieszczać się bezpiecznie i komfortowo. Dlatego szukam silnych i empatycznych kolegów, którzy chcieliby dołączyć do mnie w moich przygodach.
Chciałbym odkrywać różne miejsca, zarówno te bliskie, jak i odległe.
Spacerować po plażach, zwiedzać góry, odkrywać zabytki i kultury innych regionów.
Doświadczać różnorodności świata i dzielić się tymi doświadczeniami z wspaniałymi ludźmi.
Potrzebuję jednak:
Twojej siły i wsparcia podczas spacerów i innych aktywności.
Twojej empatii i zrozumienia wobec mojej niepełnosprawności ruchowej.
Twojego zapału do podróży i odkrywania świata razem ze mną.
Oferuję:
Przyjaźń i towarzystwo w podróżach.
Dzielenie się wspaniałymi chwilami i wspomnieniami.
Otwartość na Twoje pomysły i sugestie dotyczące naszych wspólnych przygód.
Jeśli jesteś osobą, która lubi podróże, ma serce pełne empatii i jest gotowa pomagać innym, to możemy stworzyć wspaniałe wspomnienia razem. Niech niepełnosprawność ruchowa nie stanowi przeszkody w naszych podróżach - razem możemy osiągnąć wiele!
Jeśli jesteś zainteresowany/na, proszę skontaktuj się ze mną pod adresem [Twój kontakt] lub napisz na [Twój adres e-mail]. Chętnie poznam Cię bliżej i porozmawiamy o naszych przyszłych planach podróżniczych.
Z góry dziękuję za zainteresowanie i gotowość do pomocy. Czekam na wiadomości od wspaniałych towarzyszy podróży!
Pozdrawiam,
olek163
Chciałbym odkrywać różne miejsca, zarówno te bliskie, jak i odległe.
Spacerować po plażach, zwiedzać góry, odkrywać zabytki i kultury innych regionów.
Doświadczać różnorodności świata i dzielić się tymi doświadczeniami z wspaniałymi ludźmi.
Potrzebuję jednak:
Twojej siły i wsparcia podczas spacerów i innych aktywności.
Twojej empatii i zrozumienia wobec mojej niepełnosprawności ruchowej.
Twojego zapału do podróży i odkrywania świata razem ze mną.
Oferuję:
Przyjaźń i towarzystwo w podróżach.
Dzielenie się wspaniałymi chwilami i wspomnieniami.
Otwartość na Twoje pomysły i sugestie dotyczące naszych wspólnych przygód.
Jeśli jesteś osobą, która lubi podróże, ma serce pełne empatii i jest gotowa pomagać innym, to możemy stworzyć wspaniałe wspomnienia razem. Niech niepełnosprawność ruchowa nie stanowi przeszkody w naszych podróżach - razem możemy osiągnąć wiele!
Jeśli jesteś zainteresowany/na, proszę skontaktuj się ze mną pod adresem [Twój kontakt] lub napisz na [Twój adres e-mail]. Chętnie poznam Cię bliżej i porozmawiamy o naszych przyszłych planach podróżniczych.
Z góry dziękuję za zainteresowanie i gotowość do pomocy. Czekam na wiadomości od wspaniałych towarzyszy podróży!
Pozdrawiam,
olek163