• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukam partnerki

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Powiem tak, prawdę, ja też tu szukałem tu dziewczyny, już nie ważne do jakiej by relacji nie było i nic nie znalazłem i w końcu, znalazłem, ale w ogłoszeniach w innym miejscu, choć łatwo też nie było.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Znalazłem na escorcie. Wiesz, trudno to związkiem nazwać, bo jestem klientem i to stałym, chodzę do jednej Pani już przez ponad pół roku.

Mężczyzna

Martini92

Podrywacz
Moim zdaniem w internecie można napisać dać całą prawdę o sobie. Co nas podnieca, jakie mamy fetysze i fantazje itp. i jak ktoś jest zainteresowany to odpisze i może coś z tego będzie. W realu jakby spotkał się z dziewczyną i powiedział coś co by jej nie podrasowali to by tylko ją odstraszył.

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
Moim zdaniem w internecie można napisać dać całą prawdę o sobie. Co nas podnieca, jakie mamy fetysze i fantazje itp. i jak ktoś jest zainteresowany to odpisze i może coś z tego będzie. W realu jakby spotkał się z dziewczyną i powiedział coś co by jej nie podrasowali to by tylko ją odstraszył.
Opowie całą "prawdę" o sobie w internecie. Po tygodniu - kilku, spotkają się w realu, coś powie i ją odstraszy, albo ją zobaczy i się przestraszy.
Szkoda czasu.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Maxis nie znalazł tu dziewczyny, bo od progu stał z megafonem krzycząc, że chodzi na dziwki 😆
Nie przekręcaj faktów, nie głosiłem od progu, że chodzę do profesjonalistki, tu na forum, się nie da znaleźć nikogo, zresztą w ogóle w realu dziewczyny też się nie da znaleźć, nawet taką profesjonalistkę w realu trudno, bo są pochowane ukryte w obecnych czasach. Zresztą tu na forum pisałem nie jeden poemat na temat znajdowania dziewczyny na stałe, więc powtarzanie i zaśmiecanie forum jest bezsensu.