• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukam pana do masturbacji

Mężczyzna

Robin242

Cichy Podglądacz
Pobawił bym sie czasem TYLKO przez neta... najlepiej z trans/lady boy...
..a jak nie to ktoś hetero komu nudzi się wiecznie samemu walić , a lubi jak ja naturalne duże tyłki i cycki 😉
Ja hetero 47 ( żonaty ALE samotny... )

Mężczyzna

Sam37

Nowicjusz
Myślisz ze dalbyr rade to zrobic ?
Musisz się przekonać na żywo nie dasz rady w wepchnąć go całego na raz do ryja z jajkami to aż do skutku aż zniknie z jajkami w gardle dosłownie cały do oporu na Hama brutalnie jak typowa dziwke jebania głupia gwałcić ryj aż uda się, najlepiej złapać za głowę reklami i dociskać na na Hame brudnego na kutasa aż uda się to zrobić to chyba nic trudnego +

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Musisz się przekonać na żywo nie dasz rady w wepchnąć go całego na raz do ryja z jajkami to aż do skutku aż zniknie z jajkami w gardle dosłownie cały do oporu na Hama brutalnie jak typowa dziwke jebania głupia gwałcić ryj aż uda się, najlepiej złapać za głowę reklami i dociskać na na Hame brudnego na kutasa aż uda się to zrobić to chyba nic trudnego +
Jak nie umiesz robić głębokiego gardła, to to będzie trudne przedsięwzięcie, bo cały Twój organizm będzie się przed tym bronił. Może najpierw potrenuj na dildo, bananie, czymkolwiek.

Mężczyzna

Sam37

Nowicjusz
Jak nie umiesz robić głębokiego gardła, to to będzie trudne przedsięwzięcie, bo cały Twój organizm będzie się przed tym bronił. Może najpierw potrenuj na dildo, bananie, czymkolwiek.
Dałby pomysł lub niech poćwiczyć zechcesz na kolegach dyskretnie na pewno pomogą z śmiechem na Twarzy Gwarantuje ci a jeśli oni nie chcieli pomoc to pisz śmiało do mnie pomogę w każdej sytuacji jak trzeba

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
Jak ma wyglądać ta masturbacja
cum-4-gif.8201945