• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukam kobiety która skopie mi jądra ! Kujawsko - Pomorskie

Mężczyzna

Rafirafi29

Cichy Podglądacz
Szukam kobiety, która naprawdę lubi dominować i wie, czym jest ballbusting. Nie interesuje mnie samo pisanie i fantazjowanie miesiącami — chcę w końcu trafić na kobietę, która lubi przejąć kontrolę, wydawać polecenia i ustalać zasady.

Znalezienie takiej kobiety chyba graniczy z cudem, dlatego jeśli wiesz, czego chcesz i naprawdę Cię to kręci — napisz. Dojadę praktycznie wszędzie, jeśli będzie między nami odpowiedni klimat.

Mężczyzna

Łuki

Biegły Uwodziciel
Szukam kobiety, która naprawdę lubi dominować i wie, czym jest ballbusting. Nie interesuje mnie samo pisanie i fantazjowanie miesiącami — chcę w końcu trafić na kobietę, która lubi przejąć kontrolę, wydawać polecenia i ustalać zasady.

Znalezienie takiej kobiety chyba graniczy z cudem, dlatego jeśli wiesz, czego chcesz i naprawdę Cię to kręci — napisz. Dojadę praktycznie wszędzie, jeśli będzie między nami odpowiedni klimat.
Myślę że jak byś zapłacił zwykłej to za kasę zrobi co chcesz