• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukam inwestorów

Mężczyzna

Ryszard66

Cichy Podglądacz
Witam.
Szukam zainteresowanych inwestycją w pokoje w pensjonacie w klimacie swingerskim.
Atrakcyjna miejscowość nadmorska, pensjonat całosezonowy. Szacowana kwota inwestycji ok. 220 tys./pokój. Szacowana roczna stopa zwrotu ROI - 16%.
Inwestycja z systemie Condo. Zainteresowanych szczegółami zapraszam do kontaktu.

Mężczyzna

Ryszard66

Cichy Podglądacz
Witam.
Obecna lokalizacja odpadła, ze względu na skomplikowana i kosztowna przebudowę obiektu. W razie znalezienia alternatywy, prześlę informacje.

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Widze ze to watek sci-fi jak wiekszosc ogloszen na forum wiec pociagne temat.
Szukam inwestorow na pierwsza misje na marsa w formacie swing-gangbang. Poki co mam na oku jedna wanne ktora bede przerabial na rakiete, jesli przebudowa nie bedzie zbyt skomplikowana i kosztowna. Rozwazam rowniez wyprawe do szczatkow tytanika ale musze znalezc druga wanne i chyba juz ktos mnie ubiegl...

Mężczyzna

Ryszard66

Cichy Podglądacz
Nie wiem o jakim wątku sci-fi mówisz.
Aktualnie sprawa wygląda tak.
Zrezygnowaliśmy z szukana gotowego obiektu, bo albo są za małe, albo tak problematyczne w przebudowie, że lepiej by je było wyburzyć i stawiać od nowa.
Obecnie szukamy działki, na której wybudujemy obiekt od zera, zgodnie z potrzebami klientów. Pracujemy nad projektem całości, natomiast projekt pokoju jest prawie gotowy, do przesłania zainteresowanym.