• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukam dominy która rozciągnie mnie analnie (Katowice, k/22)

Kobieta

_Kawaii_

Cichy Podglądacz
Jak w tytule-interesuje mnie trening analny, fisting, długie i/lub duże zabawki
Mam 22 lata, jestem normalną dziewczyną z okolic Katowic. Wiem jak działają dominy i z góry mówię że kasy aktualnie brak. Jeśli jest tu jakaś domina komercyjna która lubi powyższe tematy to też może się tutaj zgłosić, jak coś wpadnie to chętnie się zgłoszę :D
Szukam kogoś o co najmniej 10 lat starszego
Z góry mówię że jestem bratem, nie lubię poniżania ani degradacji, raczej jestem milusia i wolę głaskanie po głowie od wyzwisk xD

Mężczyzna

Condor

Cichy Podglądacz
Jak w tytule-interesuje mnie trening analny, fisting, długie i/lub duże zabawki
Mam 22 lata, jestem normalną dziewczyną z okolic Katowic. Wiem jak działają dominy i z góry mówię że kasy aktualnie brak. Jeśli jest tu jakaś domina komercyjna która lubi powyższe tematy to też może się tutaj zgłosić, jak coś wpadnie to chętnie się zgłoszę :D
Szukam kogoś o co najmniej 10 lat starszego
Z góry mówię że jestem bratem, nie lubię poniżania ani degradacji, raczej jestem milusia i wolę głaskanie po głowie od wyzwisk xD
Chętny