• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukam czegoś nowego ♥️

Mężczyzna

dr.Dick

Seks Praktykant
Cześć,
Szukam takiej zabawki 2 w 1

połączenie SATISFYER Pro 2 Generation 3 i dildo/stymulatora do pkt G (posuwistego, ale niekoniecznie).

cos tego typu, ale zalezy mi na czymś sprawdzonym:
https://allegro.pl/oferta/wibrator-...zania-ssania-i-pchania-10wibracji-17776740641

Znacie coś godnego polecenia?

Błagam o pomoc, bo wyjeżdżam, a mój pingwinek odmawia posłuszeństwa. 😂
wpisałem w google dildo z masażerem, 3in1
pierwsza strona daję już odpowiedź
jakieś ustrojstwa 3-POINTER, do pchania, łechtaczki oraz stymulacji anusa, z regulowanymi wibracjami ( 5 biegów)
możesz szukać dalej u chińczyka, moze jakieś funkcję dodali jeszcze...
latarka led, długopis, kubotan, pamięć typu pendrive, schowek tajny (na coś małego) obok zasilania, Bluetooth oraz możliwość używania zabawki jako miksera/blendera i najlepsze gwiazdek, dla tych co lubia survival 😂

Kobieta

Nicola99

Cichy Podglądacz
wpisałem w google dildo z masażerem, 3in1
pierwsza strona daję już odpowiedź
jakieś ustrojstwa 3-POINTER, do pchania, łechtaczki oraz stymulacji anusa, z regulowanymi wibracjami ( 5 biegów)
możesz szukać dalej u chińczyka, moze jakieś funkcję dodali jeszcze...
latarka led, długopis, kubotan, pamięć typu pendrive, schowek tajny (na coś małego) obok zasilania, Bluetooth oraz możliwość używania zabawki jako miksera/blendera i najlepsze gwiazdek, dla tych co lubia survival 😂
A przeczytałeś cały opis ze zrozumieniem, czy tylko temat i kliknąłeś w link?
Nie potrzebuję takich złośliwości.