A ja się zastanawiam, jakby mi było na tym forum, gdybym miała nick Ciasna Mama![]()
Ciasno...

A ja się zastanawiam, jakby mi było na tym forum, gdybym miała nick Ciasna Mama![]()
Odezwij sięHejkaOd około roku czasu nie uprawiałam seksu bo tyle czasu nie jestem już z moim ex. Jestem młodą, zgrabną i bardzo ciasną mamą z 2 letnią córką. Szukam kogoś najlepiej z dolnegośląska kto najpierw poprzez czat udowodni mi, że ma mózg na swoim miejscu a jeżeli mi przypasujesz to oddam Ci się w twoje objęcia
Odrazu mowie, że spotkania będą anonimowe i wymagam podstawowych testów na hiv, aids itp. Bez tego bez gumki ani rusz a ja nie cierpię seksu w gumkach
![]()
Szkoda czasu lepiej daj 200 zł i nie musisz sie łasic prosić ani staraćSzukam Koleżanki po rozstaniu![]()
I to takiego, który nosi damskie rajstopyNa tym forum możesz jedynie znaleźć faceta ktory będzie chciał Ci obciągnąć![]()
A to już jest dramatI to takiego, który nosi damskie rajstopy![]()
I to takiego, który nosi damskie rajstopy![]()
Pierwszy raz w życiu wszedłem na takie forum jak to, będąc uczciwym przez kupę lat w związku (ostatecznie średnio na tym wyszedłem).
Dużo bardziej monotonna jest opcja na którą się zdecydowałem i powoli zaczyna mi się nudzić, ale myślę że opcja B byłaby dla mnie mało komfortowa![]()
Jeżeli jesteś wolny to mozesz spełnić jeden z licznych wymogów kobiet na forum.Szczerze to mój życiowy błąd i nie ma o czym opowiadać.. Puenta całej tej sytuacji jest taka, że nie wyciągnięcie konsekwencji = dawanie przyzwolenia. Byłem tego świadomy, kilka razy mojej ex Żonie o tym mówiłem, ale zabrakło mi stanowczości. Ja na szczęście wyciągam wnioski ze swoich błędów i drugi raz tego nie powtórzę. Szkoda tylko ogromu czasu, który mi przepadł bezpowrotnie i tego że w obecnej chwili nie mam czasu na poszukiwania "koleżanki"stąd moja rejestracja tutaj
Szkoda tylko ogromu czasu, który mi przepadł bezpowrotnie i tego że w obecnej chwili nie mam czasu na poszukiwania "koleżanki"stąd moja rejestracja tutaj
Tak sczerze to tutaj jeszcze po dupie nie dostałeś, ale może wiesz więcejJak to powiadają, kto ma miękkie serce musi mieć twardą dupępo szybkiej analizie, znalazłem rozwiązanie problemu. Czas przenieść się do tematu: KTO SIĘ TERAZ MASTURBUJE
![]()
Tak sczerze to tutaj jeszcze po dupie nie dostałeś, ale może wiesz więcej![]()
Moim zdaniem zbyt szybko uległeś forumowej modzie na ostentacyjne walenie![]()