• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sztuczna realistyczna wysportowana dupa

Mężczyzna

Studeo

Cichy Podglądacz
Siemka!
Przymierzam się do zakupu masturbatora w formie dupy/korpusu kobiety. Najbardziej zależy mi na realistycznych wymiarach, wysportowanej sylwetce bez za dużych piersi. Znalazłem takie oferty:

Jednak boje się, żeby nie zamówić jakiegoś małego gówna, czy też grubej cycatej baby. Dupa/korpus ma być wysportowana i realistycznych rozmiarów. Może korzystaliście z tych zabawek z linków i możecie podzielić się opinią, lub polecić jakieś inne sprawdzone? :D

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Obejrzałam i toż przecież one mają w tej pochwie bieżnik jak od terenówki 😱 nie boisz się, że się przyzwyczaisz do takiej tarki i podczas seksu z kobietą nie będziesz niczego czuł? Faceci uzależniają penisa od zwykłej, własnej ręki, a tu takie cuś...

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Obejrzałam i toż przecież one mają w tej pochwie bieżnik jak od terenówki 😱 nie boisz się, że się przyzwyczaisz do takiej tarki i podczas seksu z kobietą nie będziesz niczego czuł? Faceci uzależniają penisa od zwykłej, własnej ręki, a tu takie cuś...
Już po temacie, na czacie niezawodna ekipa pod moim światłym przewodnictwem - odwiodła chłopa od tego zgubnego kroku.