• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Szanuję...

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Świetnie się bawiłem czytając komentarze.
Zastanowiłem się dlaczego tak niewiele osób rzuciło się by rozszarpać, albo zgłosić @Don_Juan do moderacji by dostał bana.
Pewnie mnogość postaci popkultury, która się przewijała w wątku nie pozwoliła się zorientować o co tak naprawdę chodzi.
Bawiły mnie te komentarze, próbujące pokazać jak puste i infantylne podejście ma autor wątku.
A wszystko stąd, że to forum zdycha i się rozkłada, pojawiający się ciekawi użytkownicy jeśli nie mają silnej osobowości i nie stworzą sobie przyczółku bycia zjebem albo socjopatą odchodzą stąd albo są usuwani, lub ślepną od forumowego światła. To nie pozwala wykiełkować żadnemu nowemu tematowi, wszystko, co się bowiem dzieje to mielenie tego samego w nieco innym zapytaniu w temacie wątku.
Czuwaj, to mój ostatni wpis, czekam tylko na powrót jednej zbanowane Pani i może drugiej, bo ta się jeszcze nie ujawniła a mam podejrzenie, że wróciła.
Dziekuję za mile spędzone chwile.
Zgadzam się z tym, że forum to jest wspaniale zaopatrzone w kije do d... 😅🤣 ale to chyba nie jest powód, żeby się obrażać i nie próbować zamieszać trochę tymi kijami. Gdy będziemy tu tylko sobie potakiwać i wzajemnie się adorować, to będzie tu najzwyczajniej w świecie nudno.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
OGŁOSZENIE PARAFIALNE: temat nieźle się rozkręcił i ogólnie ujmując trochę tchnął życia w to miejsce, co mnie cieszy, bo taki był właśnie mój cel, ale muszę przyznać, że była to doskonale przemyślana PROWOKACJA. Dlatego też gratulacje dla @Dyl Sowizdrzał że wyczuł pismo nosem. :D

Więc, o ile nonszalancki styl odzwierciedla moją osobowość, tak chęć wysokich wyników na Liczniku Miłości - już nie. Gdy wchodzę w relację z Kobietą to na poważnie i nie w głowie mi wówczas jakiekolwiek podboje.

To tyle z mojej strony i mam nadzieję, że ten temat to był dla Was ubaw. Dziękuję za uwagę. :)

@mrumru @ergo. @bedeTwoja @taki_onmaly @Sex&Orgasm @niezrozumiana @Magazyn Spermy @Erien343 @Lenkaa @Nieobdarzony @Abrams472 @Soulmate86 @seba77 @Lenkaa @Bjslover @Saanvi @Banisteriopsis2 @Jedenon @Aga DP @anonimowicz @Nabuchodonozor @Wielki3232 @Cortez2000 @Ewela @małami09 @Zalotka @LaVolpe @Dyl Sowizdrzał @Nieśmiała @Blackswan @Ellena @luzik27 @Sex&Orgasm @Greg. @Krystyna.X @Kratos
To akurat było jasne prawie, że od samego początku, cały czas obstawiałem któreś powracające konto ale w sumie ciekawy jestem czy jesteś weteranem czy nowym? Bo ze wszystkich obstawianych przeze mnie użytkowników nikogo nie udało mi się potwierdzić...
Nie mniej też dzięki za dyskusję, lubię takie 😁 Szczególnie jak się nie zgadzam z tezą 😂😂😂

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
To akurat było jasne prawie, że od samego początku, cały czas obstawiałem któreś powracające konto ale w sumie ciekawy jestem czy jesteś weteranem czy nowym? Bo ze wszystkich obstawianych przeze mnie użytkowników nikogo nie udało mi się potwierdzić...
Nie mniej też dzięki za dyskusję, lubię takie 😁 Szczególnie jak się nie zgadzam z tezą 😂😂😂
To napewno weteran, bo skąd by znał na pamięć nicki najbardziej zajebistych lasek na forum, hłe, hłe, hłe 😅🤣😂

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry