• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Szanuję...

Mężczyzna

Don_Juan

Nowicjusz
Mnie kręcą Ci, którzy CHOĆ MOGLIBY mieć każdą, to są wierni jednej.
Jak dobrze, ze wierze w to, ze jesteś trollem.
Chciala napisać że trzeba być na poziomie gimanzjum żeby uprawiać seks z kobietami tylko po to żeby móc się pochwalić ile to się nie zaliczylo zamiast poszukać wartościowej z którą warto zbudować trwałą relacje.
Każdemu według jego potrzeb, jednakże ja osobiście wolę korzystać z okazji, które w życiu się trafiają. Jestem Kochankiem, a nie przestępcą, więc bawi mnie to oburzenie.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Fikszyn

Cichy Podglądacz
"Kręcą" to znaczy co, w tym wypadku?
Podniecają, budza podziw? To słowo stało się jakimś dziwnym kluczem. Przeważnie jest synonimem ekscytacji.
W tym przypadku nie rozumiem jego użycia. Rozumiem intencję przekazu, ale użycie akurat tego słowa jest dla mnie niezrozumiałe.
Skoro są wierni jednej, to napewno nie kręcą ją werbalnie (podrywanie odpada, są niedostępni stety i niestety) :D Gdyby zaczeli ją podrywać to odrazu spaleni, sytuacja patowa. W sumie troche masochizm, bo wszyscy godni uwagi są zajęci i wierni.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Hm...wolałbym odpowiedż wprost ze żródła a nie na zasadzie domniemań, ale trudno.
Są pytania na które wygodnie jest nie odpowiadać. Przyjmuję wersję Fikszyn

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Kratos

Nowicjusz
Każdemu według jego potrzeb, jednakże ja osobiście wolę korzystać z okazji, które w życiu się trafiają. Jestem Kochankiem, a nie przestępcą, więc bawi mnie to poruszenie.
Czy to poruszenie jest teraz z nami w pokoju? @Zalotka Tylko Ci napisała że nie chce jej sie nawet zaczynać tematu, a ja chcialem sie pochwalić że umiem jej czytać w myślach. Nie widze tu nikogo poruszonego

Mężczyzna

Don_Juan

Nowicjusz
Mężczyzna

Don_Juan

Nowicjusz
Johnny nie krył swojego "ja" za wyświechtanymi tekstami tylko poprawiał włosy i był wymuskany bo był prawdziwym kozakiem a nie pierdołą, która nie umiała nawet podnieść własnego "ja" w "Forever".
Majówkę czas zacząć mocnym uderzeniem i po naszej małej wymianie zdań oraz podziwianiu w wolnej chwili mojej kolekcjonerki "Duke Nukem Forever: Balls Of Steel Edition" doszedłem do słusznego wniosku, że "Soul Reaver" poczeka na rzecz Króla Duke'a, bo są rzeczy ważne i ważniejsze. "I hate pigs, but I love bacon!" - jak mawiał Król. 🔥🔥🔥😎🔥🔥🔥

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry