Cześć, czy są tutaj na forum Milfy, doświadczone kobiety, które kręcą umięśnione ciała młodszych od siebie facetów? Znajdę tu takie ?
Pragnę milfPewnie ,że są
A ma ochotę na zabawę?Moją żona jest dojrzałą milf i szaloną
Z kimś innym niż ty, też? Albo wspólnie na kam?Zawsze ma ochotę
Jak sama nazwa wskazuje powinna mieć dziecko.Głupie pytanie: od kiedy /jakiego wieku kogoś można nazwać MILF ?
A chcą czy nie chcą?Pewnie ,że są
Skąd jesteście? Lubisz patrzeć jak inny bzyka twoja żonę?Z kimś innym też
Jasne że lubięSkąd jesteście? Lubisz patrzeć jak inny bzyka twoja żonę?
Czyli 20 latka z dzieckiem to milfJak sama nazwa wskazuje powinna mieć dziecko.
A jaki rejon Polski? Ja wielkopolskaJasne że lubię
Desperatów to jest pełno, ale cóż, taki urok takich miejscAh, jak ja lubię tematy o milfach i zapytania od zalotników sexoforumowych, że maja ochotę na milfa czyli na mnie. Podpytuję ich trochę i dowiaduję się, że milf to już babka powyżej 30 lat. Nie wiem jak inne milfy, ale ja jakoś z wiekem mam większy temperament, ale niższa wrażliwość na siermiężny podryw i radar coraz bardziej wyostrzony na małolatów-desperatów.
Ah, jak ja lubię tematy o milfach i zapytania od zalotników sexoforumowych, że maja ochotę na milfa czyli na mnie. Podpytuję ich trochę i dowiaduję się, że milf to już babka powyżej 30 lat. Nie wiem jak inne milfy, ale ja jakoś z wiekem mam większy temperament, ale niższa wrażliwość na siermiężny podryw i radar coraz bardziej wyostrzony na małolatów-desperatów.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Szalone walentynki Daniela i Dominiki | Opowiadania erotyczne | 9 | ||
M | MILFY | Fantazje erotyczne | 206 | |
M | Szukam dziewczyny najlepiej Milfy do relacji wirtualnej | Ogłoszenia | 3 | |
Milfy wedługg AI | Seks fotki i filmy | 57 |