• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Stringi latem

Mężczyzna

Roguś35

Seks Praktykant
Czy lubicie stringi? A jak latem? Ja opala sie, calkiem nago lub w stringach co roku, super sprawa polecam😉

Weee

Cichy Podglądacz
Hej.... najlepsze opalanie jest na golasa pelny relaks.... szkoda że tak nie wiele kobiet je preferuje. Fajnie, że powoli zmienia się moda i nad Bałykiem kobiety powoli zaczynają opalać się w stringach 👍

Mężczyzna

Roguś35

Seks Praktykant
Oczewiscie do stringów mam wszystko elegancko ogolone, wiadomo 😉A ktoś z was też pływa i opala sie w stringach? Ja uwielbiam, korzystam jak tylko jest to możliwe.

Mężczyzna

Roguś35

Seks Praktykant
Mieszkam w domku mam podwórko wiec dla mnie to normalka, czasem nawet calkiem nago sobie chodze, sie opalam😊

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
W PL już od dobrych 3-4 lat widać na kąpieliskach, że kobiety coraz śmielej ubierają mocno wyciete stringi. Działa tu machanizm, że co się opatrzy to spowszednieje i przejdzie do normy. Także widok odsłoniętych pośladków nie będzie już absolutnie niczym wyjątkowym czy wręcz wulgarnym. Powiem więcej, już nawet nie jest. Nasze kobiety-krajanki są coraz bardziej świadome swojej wartości, swojego seksapilu i coraz mniej się oglądają na to czy ktoś inny będzie je oceniał przez filtr przyzwoitości. "Moje ciało - moja świątynia". Abstrahując od tego, że w temacie odsłaniania ciała na plaży jestem nieobiektywny jako facet (chyba większość facetów w narodowym referendum zagłosowała by za stringami i legalnym topless), to na zdrowy rozsądek czemu kobieta nie może swobodnie paradować i oplać się bez góry, nie budząc od razu skojarzeń o nieobyczajnym zachowaniu? Jednak widzę, że i u nas w Polsce się to zaczyna zmieniać - gdzieś na uboczach kąpielisk, kameralnych plażach kobiety zaczynąją się opalać topless. Chyba największą obawą, przed zdjęciem góry na publicznej plaży jest groźba mandatu od straży miejskiej za nieobyczajne zachowanie a nie ocena czy wzrok innych. Bo tak naprawdę w tłumie jesteśmy niewidzialni :)