• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Strapon strapless

rastlin128

Cichy Podglądacz
Mam pytanie głównie do Pań, aczkolwiek jak Panowie mieli takie doświadczenie to prośba o info. Czy podczas zabawy straponem bez uprzęży tzw. Strapless doszła któraś z Was w trakcie penetracji partnera/partnerki i czy Wam Panom zdarzyło się że kobieta Was penetrująca doszła w ten sposób ? Czy odczucia dla Was Pań były przyjemne w trakcie gdy penetrowałyście partnera/partnerke?

Mężczyzna

robhaj

Seks Praktykant
Mam pytanie głównie do Pań, aczkolwiek jak Panowie mieli takie doświadczenie to prośba o info. Czy podczas zabawy straponem bez uprzęży tzw. Strapless doszła któraś z Was w trakcie penetracji partnera/partnerki i czy Wam Panom zdarzyło się że kobieta Was penetrująca doszła w ten sposób ? Czy odczucia dla Was Pań były przyjemne w trakcie gdy penetrowałyście partnera/partnerke?
Ciekawe pytanie też jestem tego ciekaw

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Mamy wśród naszych zabawek:

Strap on me Multi Orgasm​

Wielokrotnie szczytowałam bawiąc się z przyjaciółką. Ona również. Doświadczyłam tego także z mężem.
Moje wcześniejsze podwójnej penetracje były przy użyciu m.in.tego gadżetu, który miła w sobie przyjaciółka. Nawet miałyśmy wspólne orgazmy, a mąż szczytował we mnie.
Reasumując. Tak. Kobieta również może w ten sposób szczytować.

rastlin128

Cichy Podglądacz
Mamy wśród naszych zabawek:

Strap on me Multi Orgasm​

Wielokrotnie szczytowałam bawiąc się z przyjaciółką. Ona również. Doświadczyłam tego także z mężem.
Moje wcześniejsze podwójnej penetracje były przy użyciu m.in.tego gadżetu, który miła w sobie przyjaciółka. Nawet miałyśmy wspólne orgazmy, a mąż szczytował we mnie.
Reasumując. Tak. Kobieta również może w ten sposób szczytować.
Brzmi bardzo dobrze :) ale jak opowiadasz o tej konfiguracji to az sie cieplo robi, marzenie :)