• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Strapon czy shemale?

Mężczyzna

zboczuch_xxx

Cichy Podglądacz
Wiele lat temu spróbowałem palca w tyłek od dziewczyny, później zabawki, strapon. Polubiłem te zabawy, każdy, kto spróbował, raczej wie o co chodzi. Nie jest to zabawa na co dzień (dla mnie) ale od czasu do czasu mam ochotę być dobrze przelecianym przez kobietę. Dotychczasowe partnerki bardzo to lubiły i chętnie się chciały tak bawić, ale od 3 lat trafiam na dziewczyny, które jakoś nie chcą tego tematu. Z jedną jak próbowaliśmy strapona to w trakcie zaczęła się śmiać, mówiła że to nie jest dla niej podniecające, tylko zabawne, więc no nic na siłę. Ogólnie seks mam bardzo udany, ale brakuje mi tego doznania od czasu do czasu. Zacząłem się zastanawiać nad pójściem do prostututki, najlepiej takiej, która w tym się "specjalizuje". Ale przeglądając ogłoszenia zacząłem myśleć o shemale... i taka opcja wydaje się ciekawsza, bo niektóre są naprawdę ładne. No i sam nie wiem...

Mężczyzna

Vojtek

Podrywacz
Strapon zdecydowanie 😊 Uwielbiamy to z żoną 🙂 Tym bardziej, że kochamy też przebieranki 😊 Uwielbiam mieć coś dużego i twardego w pupie i słyszeć jak moja pani głośno przy tym jęczy😋 Taką zabawę można niesamowicie urozmaicić 🙂

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Oczywiście, że strap-on - z prawdziwą kobietą. Shemale to nie kobieta (tylko mężczyzna upodobniony do kobiety), a nie-kobiety mnie nie podniecają.

Mężczyzna

zboczuch_xxx

Cichy Podglądacz
Oczywiście, że strap-on - z prawdziwą kobietą. Shemale to nie kobieta (tylko mężczyzna upodobniony do kobiety), a nie-kobiety mnie nie podniecają.
Z jednej strony się zgadzam. Ale z drugiej jeżeli wygląda jak super laska, to w przypadku prostytutki czy to ma znaczenie? A jednak mając kutasa może ruchać lepiej, bardziej namiętnie.

Mężczyzna

niktwaznytutaj

Cichy Podglądacz
W moim przypadku ciężko byłoby znaleźć shemale z odpowoednim sprzętem i mimo że jestem bi to preferuję strapon w rozmiarze XXL, z shemale miałem 2 przygody i ogólnie spoko, ale rozmiar nie ten. Chyba że bylaby to shemale z bbc

Mężczyzna

zboczuch_xxx

Cichy Podglądacz
Nie mówię o prostytutkach. Tylko o zwykłych, normalnych kobietach. Które robią różne rzeczy z partnerami, bo je to kręci, a nie dla kasy.
A ja napisałem na poczatku, wcześniej w związku dziewczyny to kręciło i było fajnie. Ale ostatnie partnerki nie czują tego klimatu i stąd pomysł o prostututce. A skoro mam brać kogos za pieniądze to zacząłem się zastanawiać, z kim będzie lepsza zabawa.

Ja XXL nie potrzebuję, palec wystarczy, większy też spoko. Mi zależy przede wszystkim na wyglądzie jak ładna kobieta, bo jestem hetero i nie wyobrażam sobie z kimś kto jak facet wygląda. A wielkość to bardziej chodzi o masowanie prostaty, biodra obijające się od tyłka i uczucie bycia rżniętym, ale namiętnie i delikatnie. Fajnie też jest to, że shemale ma fizyczną przyjemność z ruchania, więc cała akcja może być ciekawsza.

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
U mnie jeśli chodzi o tyłek- strapon lub fisting, zwykły anal tak średnio przyjemny
Ale za to mocno podnieca mnie uczucie prawdziwego kutasa w gardle, dławienie się nim do łez itp., więc tu z chęcią spróbowałabym z shemale, z takim 15-18cm kutasem

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
No jak nie do prostytutki, to opcja "sjemale" odpada. Jak ma nie wyglądać jak przebrany za kobietę facet tylko piękna i zgrabna kobieta z kutasem to niestety tylko za kasę. Z doświadczenia wiem, że warto. Tylko u mnie z tą różnicą, że nie ma opcji penetracji mojego tyłka przez żywego kutasa.

Mężczyzna

atm

Cichy Podglądacz
zdecydowanie strapon, zresztą bardzo często u mnie praktykowany

z Shemale problem taki że u nas tego nie ma, jak już coś to bardziej crossdresser