• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Strap on, jaki wybrać?

furiata

Cichy Podglądacz
Chcemy z żoną kupić sobie zabawkę strap on. Chcemy żebyśmy obydwoje mieli tyle samo przyjemności, więc szukamy z podwójnym penisem.

Znaleźliśmy dwa rodzaje.

Ostrzeżenie - strona tylko dla dorosłych

Ostrzeżenie - strona tylko dla dorosłych

Który z tych dwóch wybrać? Chodzi o wygodę i technikę, który łatwiejszy w używaniu, wygodniejszy itp. Ciekawy jest ten pierwszy, ale czy będzie "się trzymał"? Czy może ten drugi na majtkach, ale jak wtedy wygląda sprawa zadowolenia partnerki?

Proszę o porady doświadczonych w temacie.

marcinek23

Cichy Podglądacz
Świetne są w Najlepszym sex shopie w mieście. Gadżety, zabawki, żele, prezerwatywy. Sprzedaż. Hurtowe Ceny Mój znajomy prowadzi taki sex shop online i mogę polecić. Zamawiałem już kilka razy m.in sztuczną pochwę i polecam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

NickT

Nowicjusz
Z tych to zdecydowanie ten na pasku jest dwu stronny ze tak powiem i dla kobiety posowajacej i posowanej/posowanego.
My tez chcielismy kupic. Ale wczesniej naszego kolege a zony kochanka namowilismy zeby mnie przy niej bzyknal. Tak sie stalo, i wszyscy zadowoleni:).
Super sprawa dac dupeczki dla swojej kobiety, ale prawdziwy kutas nieporownywalnie lepszy. To uczucie uleglosci kiedy wypniesz sie na czworaka przed nim wiedzac ze ona patrzy mmm , kosmos.
Za toba samiec napalony na Ciebie. Dobiera sie do dupeczki.... Chce cie ruchac. Nigdy nie zapomne jak pierwszy raz poczulem kutasa na pupie, sztywny i jak naciskal nim zeby wszedl. I sie pupa rozluznila, byl w srodku stalo sie nie ma odwrotu.
Troche na temat troche nie. Ale nigdy nie zalowalem tego ze dalem sie bzyknac, wrecz przeciwnie.
Podsumowujac. Strapon fajnie, ale jezeli lubisz w pupe to daj sie bzyknac innemu kolesiowi. Jak sie nie spodoba (w co watpie bo jest extra) to wiecej nie dasz. Pedalem nazwa? Raz w dupe z ciekawosci to nie pedal. Tylko dobrze sie zastanow na spokojnie wybiez. W koncu on cie zerznie. To nie kupno buleczek

paprycza99

Cichy Podglądacz
Z tych dwóch raczej ten pierwszy byłby wygodniejszy. My kupiliśmy podobny kształt, ale w innym sklepie w internecie! i oboje byliśmy zadowoleni. Ten drugi wydaje mi się jakiś niewygodny chyba. Generalnie możecie przecież sprawdzić i jeden i drugi. Chociaż polecam też zaopatrywać się w jakichś sprawdzonych sklepach, bo pełno bubli krąży po necie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

SexShop112

Cichy Podglądacz
Zdecydowanie wybierz ten na skórzanym pasku dwustronny, który można łatwo przymocować do pasa oraz który da Wam 100% rozkoszy i satysfakcji. Tutaj warto zerknąć także do nas na SexShop112, gdzie znajdziecie podobne gadżety erotyczne w rozsądnej cenie.

hack3r

Nowicjusz
dildo-share-fioletowe-939.jpg

Jak jesteście pewni że tego chcecie, to nic tej zabawki nie jest w stanie przebić, moja partnerka aż się cała trzesie z radości jak ma tego używać.

https://www.kinkywinky.pl/akcesoria-erotyczne/dilda/dildo-share-fioletowe.html