• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Stopy

Mężczyzna

MARSIM

Cichy Podglądacz
Lubicie lizać stopy, ssać paluszki przygryzać? Ja uwielbiam, ale wole stopy takie po kilku godzinach chodzenia. Lubie jak żona ma lekko spocone stópki, wolę delikatny zapach oraz lekko słony posmak w ustach. Pachnące po kąpieli mnie az tak nie kręcą.

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
Lubicie lizać stopy, ssać paluszki przygryzać? Ja uwielbiam, ale wole stopy takie po kilku godzinach chodzenia. Lubie jak żona ma lekko spocone stópki, wolę delikatny zapach oraz lekko słony posmak w ustach. Pachnące po kąpieli mnie az tak nie kręcą.

Też takie wolę. Szczególnie o takim zapachu. Może nie po kilku godzinach chodzenia ale...

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
mój wpis w innym temacie:
A ja mam jeszcze coś, otóż chciałbym poznać kobietę, która też ma fetysz stóp, tylko że męskich. Sam będąc fetyszystą, nie raz zastanawiałem się, jakby to było, gdyby ktoś zajął się moimi stopami. Nie uważam ich w żadnym stopniu za seksowne, ale to raczej nic dziwnego. Pytanie, czy chociaż sir David Attenborough spotkał kiedyś taki gatunek kobiety...?

Może nie miała fetyszu stóp ale często dawała mi swoje do wąchania i lizania, a kiedyś zdarzyło się że i moimi się zajęła. Wylizała je całkiem nieźle. Podniecenie było naprawdę niezłe. Niestety tylko raz się to zdarzyło