• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Środki antykoncepcyjne bez recepty

Status
Zamknięty.

Szarka

Erotoman
wiem ale ja niestety cierpię na wysoki poziom testosteronu i w sumie to leczniczo stosowałam Diane35 i pewnie jak tylko się wątroba zregeneruje ( bo nie jest z nią źle ) to wrócę do tych pigułek.

Gustaff

Cichy Podglądacz
No to faktycznie troche inna sytuacja: Diane-35 jest u nas zarejestrowany jako lek antyandrogenny, a działanie antykoncepcyjne można traktować jako uboczne. I lek ten w rzeczy samej jest dla wątroby "ciężki". Życzę więc powrotu do zdrowia.

Gustaff

Cichy Podglądacz
Yossarian napisał:
Dobrze że wspominacie o tych okresowych badaniach, mam nadzieje ze gin raczył wspomniec o tym mojej dziewczynie...
Jeśli chodzi prywatnie do ginekologa, to raczej on pilnuje badań. Jeśli państwowo, to może być różnie... Sam jej przypominaj (oczywiście nie za często) - powinna być zadowolona, że o nią dbasz :)

Status
Zamknięty.