• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Średnica kutasa, lokalne maksimum.

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Mój jest jak ogon bobra. Szeroki na 6cm a w przekroju pionowym ma 4cm. Nie powiem, nawet u kobiet z mniej ciasnymi daje mi i jej frajdę. W końcu to boczne ścianki pochwy są otoczone łechtaczką. Obecna kobieta dochodzi po dosłowni chwili. Pierwsza kobieta, która tak ma. I którą poznałem. Rewelacja.

Mężczyzna

el.macho

Cichy Podglądacz
Widać, jak zwykle jest problem z obwodem. Panowie, podajemy obwód, a nie długość. Co do pomiaru obwodu proponuję zapytać wójka Google. 😏

Autor postu strzelił mały błąd. Bo powinien być obwód. A średnica podaje się w przekroju

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Po porannych pomiarach, nie są jakoś bardzo miarodajne bo są poranne. Po wyliczeniu obwodu na jakieś 15.01cm, średnica po wyliczeniu różniczki z PI daje jakieś 4.77 cm 🫡

Mężczyzna

czachusss

Cichy Podglądacz
Po dokładnych pomiarach suwmiarką i miarą krawiecką wyszła średnica 4,6cm a obwód 14,1cm. Niestety nie jest to idealna figura geometryczna do pomiarów (średnica odnosi się do okręgu lub koła) 😁.

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Bardzo poetyckie porównanie, ale to mój ulubiony tym fiuta, będę używać tego pięknego określenia
Czy ja wiem? Poetyckie? Owszem, poetą byłem. Pisało się erotyki. Ale to bardziej anatomiczne porównanie. Bo jest szeroki. Nie ma przekroju owala czy koła. Obwód dobry a ta szerokość powoduje że nieźle się rozpycha. Jest ciasno i jest dla obojga przyjemność.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Kobiety nie noszą linijek, to trzeba empirycznie jak natura nakazuje, doświadczalnie doświadczać 😎
Nie trzeba linijek czy suwmiarek, wystarczy chwycić kutasa dłonią i jeśli nie da się dotknąć czubkiem kciuka do czubka palca środkowego to jest OK. Jeśli kutas jest grubszy od nadgarstka to jest bardzo dobry kutas :)

ciesn-nadgarstka.jpg

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Nie trzeba linijek czy suwmiarek, wystarczy chwycić kutasa dłonią i jeśli nie da się dotknąć czubkiem kciuka do czubka palca środkowego to jest OK. Jeśli kutas jest grubszy od nadgarstka to jest bardzo dobry kutas :)

ciesn-nadgarstka.jpg
ja w nadgarstku mam, aż musiałem iść po miarkę XD 19 cm, raciczka dobra, a chwyt idealny, także uffff jest dobrze <3

Mężczyzna

sigma1

Cichy Podglądacz
Praktyka żródłem fachowości a nie jakieś teoretyczne rozważania inżynierów od kutasów