• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Średnica kutasa, lokalne maksimum.

adamoginski

Erotoman
Cześć forum,

Mamy już temat o długości kutasa i jego wadze, ale nie widziałem nic o średnicy. Więc tu pytanie, ile macie i ile można powiedzieć, że to jest mało/średnio/dużo?

Jak kiedyś dokonałem pomiaru i wyszło mi 5 cm w najszerszym punkcie. Co prawda, żeby to osiągnąć założyłem opaskę uciskową na udo, żeby krew nie odpływała. No i zaraz po wykonaniu pomiaru zemdlałem. Ale jak to mówią - tutaj nikt nie przyznaje punktów za styl i liczy się wynik końcowy.

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Nigdy na to nie zwracałem uwagi bo sądziłem że kobietom wszystko jedno. Ale co któraś kochanka mówiła że jest gruby w porównaniu do ich męża, czy poprzednich partnerów. W końcu zmierzyłem obwód, bo dla mnie był normalny. Wyszło, że mam obwód 14,6 cm. Ale nie mierzyłem szerokości, bo rzeczywiście jest szeroki. Nie wiem czy do dużo, czy mało. Dla mnie rzecz normalna. Ale widocznie nie dla partnerek, skoro tak mówiły.

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Cześć forum,

Mamy już temat o długości kutasa i jego wadze, ale nie widziałem nic o średnicy. Więc tu pytanie, ile macie i ile można powiedzieć, że to jest mało/średnio/dużo?

Jak kiedyś dokonałem pomiaru i wyszło mi 5 cm w najszerszym punkcie. Co prawda, żeby to osiągnąć założyłem opaskę uciskową na udo, żeby krew nie odpływała. No i zaraz po wykonaniu pomiaru zemdlałem. Ale jak to mówią - tutaj nikt nie przyznaje punktów za styl i liczy się wynik końcowy.
Adaś, jakby co pamiętaj, że ja się dzisiaj pomyliłam w obliczeniach! 😂

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Nie ma takich parówek, chodziło o Sokoliki?
VxqvcGS.jpeg