• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

świętokrzyskie Sprzedam prawictwo

sapioseksualizm

Cichy Podglądacz
20 letni inteligentny chłopak sprzeda swoje prawictwo Pani 40+, w zamian oczekuję zapłaty 500zł. Możliwość kontynuowania spotkań za niewielką opłatą.

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Te, boski gigolo, uslugi sprzedawaj a nie prawictwo :D

Co się czepiasz :D chłopak chce zarobić 500zł. Kasa nie śmierdzi :) Może dać kobiecie wiele przyjemności, ale nie byle jakiej tylko 40+ więc panie które mają mniej niż 40 lat - wara od prawiczka!
W jakich ja czasach żyję... może najlepiej niech autor posta wystawi na aukcji swoje prawictwo... za 500zł to ja mogę taką minetkę strzelić, że kobieta dosłownie będzie latała po pokoju :D to taka lewitująca minetka :D

A

artkam

Guest
Co się czepiasz :D chłopak chce zarobić 500zł. Kasa nie śmierdzi :) Może dać kobiecie wiele przyjemności, ale nie byle jakiej tylko 40+ więc panie które mają mniej niż 40 lat - wara od prawiczka!
W jakich ja czasach żyję... może najlepiej niech autor posta wystawi na aukcji swoje prawictwo... za 500zł to ja mogę taką minetkę strzelić, że kobieta dosłownie będzie latała po pokoju :D to taka lewitująca minetka :D

Za 500zl to powinienes taka minete strzelic by zawisla pod sufitem jak nietoperz i na 3 dni zamienila sie w wilka xD

Konik121

Erotoman
A może autor posta się pomylił, może chciał napisać "sprzedam prawnictwo" tylko zjadł literę N. Zapewne jest po studiach, skończył prawo czyli jest inteligentny i chce sprzedawać porady prawne które nazywa prawnictwem ;)

B

Basia

Guest
Jest obecnie coś takiego jak działalność nierejestrowana wiec podatek zapłaci teoretycznie dopiero w kwietniu 2020 r.