• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Inne Spotkanie

C

col.Greg

Guest
Wbrew pozorom większość użytkowników pragnie po prostu spotkania z kimś, kto okaże trochę ciepła i zrozumienia. Jest to ukryte pod wieloma innymi pozorami. Ale od prawdy nie ucieknie nikt, kto ma choc cień uczuc w sobie:LOL:

Kobieta

Krystyna.X

Seks Praktykant
Dzięki, Maaja, za dobre słowo :)

Hm... z tym wolnym czasem nie jest tak prosto. Napisanie tego opublikowanego pod koniec grudnia opowiadania ("Kuzynka...") zajęło mi około pół roku.
Najpierw, jak mam pomysł, spisuję szybko (właśnie z braku czasu), nie bacząc nadmiernie na styl i interpunkcję, byleby pomysł nie uciekł. Potem w wolnych chwilach wygładzam, coś poprawiam, coś dodaję, coś usuwam, znowu wygładzam... I za którymś razem, gdy uznaję, że nic więcej mądrego nie wymyślę albo już 51 raz nie dam rady tego samego przeczytać, uznaję opowiadanie za napisane :) .
Takiś ty :))

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Lepiej by było, gdybym zaczęła od wcześniejszych opowiadań i doszła sukcesywnie do ostatniego, bo to robi na mnie teraz mniejsze wrażenie. Jednak nadal mi się podoba, potrafię wczuć się w sytuację głównej bohaterki gdy myśli kłębią się w głowie i nic nie możemy zrobić.

Mężczyzna

Indragor

Biegły Uwodziciel
@Saanvi Cóż, to opowiadanie zostało co prawda opublikowane w 2017 roku, ale napisane w 2011. Staruteńkie ;)
Dzięki za podzielenie się wrażeniami.