• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Spotkanie dla sponsorki

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Jeśli nawet, to będą to starsze kobiety, żadna młoda na takie coś nie pójdzie.
Zastanawia mnie pewność Twoich twierdzeń. Masz aż tak wielkie doświadczenie życiowe, czy nie dopuszczasz wniosków innych niż swoje własne, bo nie masz wyobrażni?
Nie pisałbym tego, ale jest to pewna cecha, która utrudnia możliwość dyskusji:)

S

Sialalalala

Guest
A wiesz że sa młode kobiety która są nieatrakcyjne? Albo za takie się uważają? I takie mogą skorzystać z prostytuta?
Skąd ta Twoja pewność?
Każda młoda dziewczyna, obojętnie jak wygląda, zawsze znajdzie kogoś do seksu :) I nie musi płacić za to.

Mężczyzna

rainyman

Cichy Podglądacz
Scenariusz na spotkanie: planuję przygotować tron, przykrywając kanapę aksamitem. Później zaprowadzę Cię na tron i zapytam, jaką część ciała mam pieścić na początku. Zacznę od miejsca, które wskażesz, ale potem przejdę do szyi, piersi, brzucha i niżej. Będę całował Cię po całym ciele, ale będę omijał cipkę, dopóki nie rozkażesz by tam Cię rozpieszczać. Później użyję dłoni, warg i języka, żeby ofiarować Ci orgazm godny królowej 💋
Mafestus
To mi podchodzi pod spotkania gejowskie chyba