Szczerze? Wkleiłem tekst swojego ogłoszenia z portalu na to forum i obserwuję, co się dziejeTen temat to musi być jakiś troll xD
Szczerze? Wkleiłem tekst swojego ogłoszenia z portalu na to forum i obserwuję, co się dziejeTen temat to musi być jakiś troll xD
Kurcze, używasz szminki, czy to tak tylkoWalka na poduchy bez ubrańPotem położę Cię na poduszce, eksponując Twoje miejsca intymne i zajmę się wzgórkiem, aż doprowadzę Cię do orgazmu.
Mafestus![]()
Tak tylkoKurcze, używasz szminki, czy to tak tylkoBo ta emotka u Ciebie często wchodzi...
Jest taka, hm...kobieca
Tak tylko![]()
Za bardzo utożsamiasz atuty z wyglądem zewnętrznymŻeby kobieta zapłaciła musisz mieć jakieś atuty niestety przy takim awatarze to darmowy seks powinien być dla Ciebie benefitem![]()
Dla wielu kobiet to punkt wyjściaOjejku nie ma 180 cm
Nie mylmy owłosionej z zarośniętąojejku ma owłosioną klatę
Są to aspekty które nie mają nic wspólnego ze sponsoringiemMoże poza wyglądem chodzi o czuły seks, o zainteresowanie, inteligentną rozmowę
Kto kogo ma traktować podmiotowo?podmiotowe traktowanie i ciekawość drugiej osoby
Niestety nie żyjemy w idealnym świecieCo może tak być?
E tam, wrzuciłem niech Sobie wisiTemat ewidentnie nie chwycił,znajdź Sobie normalną robotę![]()
W takim razie powodzeniaE tam, wrzuciłem niech Sobie wisi![]()
Na luzieW takim razie powodzenia![]()
To i ja się dołączę. Szukasz przystojnego, inteligentnego faceta z wielkim penisem, poczuciem humoru i zasobnym portfelem? Jeżeli nie, to jestem idealnym kandydatem.
55kg? Z połowę to te włosy na klacie ważą przecieżSpotkanie z inteligentnym i kulturalnym 34-letnim mężczyzną (169 cm, 55 kg szczupły). Kawaler i singiel, niepalący, niepijący, żadnych używek, skupiony w 100% na Tobie. Możemy omówić rodzaj doświadczeń, na które jesteś otwarta. Seks klasyczny, delikatny seks, pozycja na pieska, 69, masaże erotyczne, czułe lizanko dla Ciebie (minetka/rimming). Zapraszam do kontaktu Panie od 18 do 66 lat. Miejsce do spotkań organizuje sponsorka, czyli u Ciebie lub w hotelu.
Wracamy do tematu wagi?55kg? Z połowę to te włosy na klacie ważą przecieżZostaje sama skóra i kości.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Y | Spotkanie z fetyszem stóp | Ogłoszenia | 1 | |
S | Spotkanie z inną para Bydgoszcz | Seks | 0 | |
S | Rozmowa , spotkanie z dojrzała kobietą | Ogłoszenia | 0 | |
M | Sex spotkanie | Ogłoszenia | 20 | |
A | Spotkanie w okolicach Warszawy | Ogłoszenia | 0 |