• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Spotkanie dla sponsorki

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
bo jedni będą do 60tki trzymali młody look, a potem się zestarzeją wizualnie dosłownie w przeciągu roku, innym zacznie wchodzić dziadkowy vibe
Piszesz oczywiście o mężczyznach. Bo sorry. Kobieta w wieku lat 50 - poza oczywiście wyjątkami - wygląda (nad czym ubolewam NIEZMIERNIE) na swój wiek. A jak miłowała solaria i inną chemię to w tym wieku wygląda często jak żywy trup.

Mężczyzna

Mafestus

Cichy Podglądacz
Napełnię wannę do połowy gorącą wodą i przygotuję kilka litrów podgrzanego mleka. Poproszę Cię, żebyś usiadła wygodnie w wannie. Przeleję mleko do dzbanka, a potem wolno obleję nim Twoją szyję, piersi i ramiona. Zacznę od koniuszków palców i będę lizał każdy centymetr twojego ciała, nie omijając ani kawałka skóry zroszonej mlekiem. Będę kontynuował polewanie twoich piersi, sutków i wyliżę Cię jak kot. Użyję mleka do zwilżenia rąk i będę masował Twój brzuch oraz uda, poproszę, żebyś rozłożyła nogi. Zwilże mlekiem Twoje miejsca intymne i wypieszczę je oralnie💋
Mafestus

Mężczyzna

mineter

Nowicjusz
Ogłoszenie raczej pasuje dla panów😂😅🤣 mały grzeczny do wyruchania . Swoją drogą jak byś miał inne gabaryty wyglądał jak facet to może być coś z tego było .

Mężczyzna

Mafestus

Cichy Podglądacz
Kobiety potrzebują raczej męskiego faceta tak mi się wydaje że opisu wydaje mi się że to jakiś prawiczek który chce pobzykac
Kluczowym słowem jest tutaj "wydaje mi się";) Czy istnieje jakaś jedynie słuszna wizja męskości. Minimum 180 cm - bzdura:LOL: Jakaś określona waga - nuda:) Wszystkie kobiety chcą byczków - czy ja wiem?

Mężczyzna

Mafestus

Cichy Podglądacz
Ogłoszenie raczej pasuje dla panów😂😅🤣 mały grzeczny do wyruchania . Swoją drogą jak byś miał inne gabaryty wyglądał jak facet to może być coś z tego było .
Uwaga zdradzę największą tajemnicę wszechświata: każdy facet wygląda jak facet:) Szok i niedowierzanie;) Lubie być grzeczny i odpowiedzialny to bardzo męskie(y)

Mężczyzna

Mafestus

Cichy Podglądacz
Łagodny facet - to chyba dobry wzór męskości :) Jeżeli ktoś woli może pielęgnować "macho-męską-męskość";)

Mężczyzna

Mafestus

Cichy Podglądacz
Męskość to pojemna kategoria mieszczą się w niej faceci mający 169 cm z owłosioną klatą ;) i każdy cokolwiek tam sobie wpiszecie odnośnie wzrost/wagi/włosów/ciała/numeru buta/