Dlatego trzeba kosztować przed!Mam to samo. Od razu po wytrysku przechodzi mnie ochota na lizanie spermy, nawet z cipki czy stóp żony chociaż często o tym myślę.
Chciałbym by miała wylizywaną CIPĘ po wytrysku mom w niej ale przez inna kobietę...Ja chciałbym się kiedyś przełamać i wylizać taką spermę wyciekającą z cipki albo tyłeczka
Damn, to jest sposób, ale czy po wycieknięciu nie odpuszcza Ci ochota? Penis nadal stoi gotowy i od razu kosztujesz i masujesz do orgazmu?Prawdopodobnie sposobem na to by mieć chęć spróbowania własnej spermy jest spuszczenie się bez orgazmu, np. przy lekko przekroczonym edgingu, trzeba odpuścić w ostatniej chwili przed orgazmem ale jednocześnie doprowadzić do wycieku spermy. Czasem zdarza się, że w ten sposób pozbędę się całej spermy i późnej sam orgazm jest właściwie "suchy". Polecam, bardzo mocne doświadczenie
Normalnie jest cały czas w pełnym wzwodzie, twardy jak skała, no chyba, że już po prostu nie masz siły w keglu(czy co to tam jest )Damn, to jest sposób, ale czy po wycieknięciu nie odpuszcza Ci ochota? Penis nadal stoi gotowy i od razu kosztujesz i masujesz do orgazmu?
Muszę spróbowac! Dzięki za podpowiedź!A no i tak, jesteś cały czas podniecony, przez co takie kosztowanie postrzegach jako kolejny bodziec podniecający
Dlugi egding Ćwiczony!Polecam też ćwiczyć mięśnie Kegla by kutas był twardy jak beton i znosil długi edging z hamowaniem orgazmów
Można śmiało a po zobaczysz że znów stanie tak pobudzaWitam panie i panowie mam pytanko co o tym sądzicie często gdy moja dziewczyna bierze do buzi i połyka moją spermę mówi jaka to ona nie jest pyszna. Od jakiegoś czasu gdy dochodzę na nią lub sam się zabawiam mam straszną ochotę spróbować swoją spermę a gdy już dojdę ochota mi przechodzi. Ktoś
doświadczał takich rzeczy czy jest to dziwne. Jak panie podchodzicie do tego gdy mężczyzna chce spróbować nasienie.
Jako kobieta nie miałabym nic przeciwko temu. Ja mam tak że przed albo podczas seksu mam ochotę zrobić coś dziwnego ale jak już dojdę to mi ochota przechodzi. Jak chcesz zostawiając jak smakuje musisz się przełamaćWitam panie i panowie mam pytanko co o tym sądzicie często gdy moja dziewczyna bierze do buzi i połyka moją spermę mówi jaka to ona nie jest pyszna. Od jakiegoś czasu gdy dochodzę na nią lub sam się zabawiam mam straszną ochotę spróbować swoją spermę a gdy już dojdę ochota mi przechodzi. Ktoś
doświadczał takich rzeczy czy jest to dziwne. Jak panie podchodzicie do tego gdy mężczyzna chce spróbować nasienie.
Ja się przełamałem liżąc cipkę żony po spuście. Najbardziej lubię gdy wtedy siada mi na twarzy i dokładnie ją wylizuję. Jeżeli chodzi o lizanie własnej spermy po masturbacji to orgazmie całkowicie przechodzi mi na to ochotaJako kobieta nie miałabym nic przeciwko temu. Ja mam tak że przed albo podczas seksu mam ochotę zrobić coś dziwnego ale jak już dojdę to mi ochota przechodzi. Jak chcesz zostawiając jak smakuje musisz się przełamać
Dlatego trzeba przed orgazmemJa się przełamałem liżąc cipkę żony po spuście. Najbardziej lubię gdy wtedy siada mi na twarzy i dokładnie ją wylizuję. Jeżeli chodzi o lizanie własnej spermy po masturbacji to orgazmie całkowicie przechodzi mi na to ochota