Nie jestem jakimś mega fetyszystą stóp. Nie jaram się jak zobaczę chociaż fragment stopek jakiejś laski, ale footjob to już inna sprawa zawsze bardzo chętnie
Wytrysk na stopy partnerki jakoś nigdy nie przyszedł mi do głowy ... Może ze względu na trudności techniczne z tym związane
Co do masażu pobudzającego, pieszczot, czy łaskotek (jako element dominacji) nie jestem zakręcona w tym temacie, ale nie pomijam tej części ciała, jak i żadnej innej. Strefą erogenną może stać się każdy centymetr skóry, czy też śluzówki, pod warunkiem, że druga strona nie wykazuje szczególnej awersji do którejś z praktyk.
Masaż relaksacyjny stóp bywa dobrym elementem gry wstępnej.
Moja dziewczyna ma naprawde bardzo seksowne stopy, ale jest na tyle niesmiala i niedoimformowana, ze nie kuma ze to facetow podnieca jak chodzi po mieszkanku na boso Ale wole jej nie uswiadamiac, koledzy maja widoki
Ostatnio siedziałem nago na łóżku, a moja luba położyła się obok w taki sposób, że stopy położyła na wysokości mojego małego. Tak mnie zaczęła nimi stymulować, ocierać, że momentalnie stanął. Skończyło się na ostrym rżnięciu.
Mnie to mega kręci, tym bardziej, że moja panna (40+) ma bardzo zadbane stopy, większość życia w adidasach i nie ma mowy o jakimś zrogowaciałym naskórku, haluksach czy innych nieapetycznych rzeczach. Odrobina oliwki na stópki pięknie to się kończy
Mnie to mega kręci, tym bardziej, że moja panna (40+) ma bardzo zadbane stopy, większość życia w adidasach i nie ma mowy o jakimś zrogowaciałym naskórku, haluksach czy innych nieapetycznych rzeczach. Odrobina oliwki na stópki pięknie to się kończy
Moja kobieta kiedyś założyła pończochy i objęła stopami mojego małego. Po kilku ruchach dostałem takiego wytrysku, że zalałem ją całą. Polecam spróbować, jak trafi ci się panna otwarta na takie urozmaicenia.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.