• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Spełnianie cudzych fantazji

Kobieta

Hotcoco

Cichy Podglądacz
Hejka, ostatnio zaczęło mnie interesowaćs pełnianie cudzych fantazji, ale wszystko oczywiście w granicach zdrowego rozsądku.

Jeśli masz ukryte pragnienia, czy niezrealizowane marzenia, które mogłaby spełnić kobieta, możesz napisać i może pomogę. 🥰😼

PS.
Nie odpisuję na idiotyczne wiadomości, jeśli ignoruję, to znaczy, że nie mam ochoty odpisywać :)

Mężczyzna

Kundelek51

Seks Praktykant
Hejka, ostatnio zaczęło mnie interesowaćs pełnianie cudzych fantazji, ale wszystko oczywiście w granicach zdrowego rozsądku.

Jeśli masz ukryte pragnienia, czy niezrealizowane marzenia, które mogłaby spełnić kobieta, możesz napisać i może pomogę. 🥰😼

PS.
Nie odpisuję na idiotyczne wiadomości, jeśli ignoruję, to znaczy, że nie mam ochoty odpisywać :)
Hej.Chciałabym żeby kobieta zrobiła na mnie siusiu.

Mężczyzna

Malkontent

Seks Praktykant

PS.
Pokaż cycki

Mężczyzna

Misiek690

Cichy Podglądacz
Hej 😉 ja zawsze chciałem wylizać panią po siusiu i wsadzić języczek w pupcie i najchętniej po wszystkim spuścić się nan jej piersi i to zlizać kończąc wspólnym długim pocałunkiem...🔥❤️😘