• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sneakersy i skarpetki

Mężczyzna

Doggyfan

Cichy Podglądacz
Elo
Aż się zdziwiłem, że nie ma tego tematu na wierzchu!
Osobiście ultra mnie podniecają u dziewczyn skarpetki stopki, szczególnie białe, a jak długie to również najbardziej białe z logo adidasa/nike,
uwielbiam też sneakersy, trampki.....
Jak dziewczyna zostawia skarpetki/buty w trakcie jest to meeeeeeeeeeeeega sexy i zazwyczaj kończy się szybkim strzałem :p
Pozdro!

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Faktycznie,ten rodzaj obuwia potrafi działać na facetów. Nosi je również moja ulubienica.Dość często. I może dlatego tak na Mnie działają,pozdrawiam szefową :cool:

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
Oj też często patrzę ukradkiem dziewczynom na skarpetki i buty. A najlepsze to już w ogóle są podkolanówki. Jara mnie to mocno

Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
Czarne sportowe buty, białe skarpetki/podkolanówki i czarne rajstopy/pończochy. Dla tak ubranej Kobiety zrobił bym chyba wszystko...

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Nie raz się zdarzyło, brać dziewczynę latem, na pagony albo na pieska kiedy miała na sobie jedynie krótką mini, a odchylone striny żeby wcisnąć kutasa, a na stopach miała białe klasyczne, niskie conversy. Zajebisty widok przy zgrabnych nogach :D